Asterix: Sídliště bohů

73%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Jsou zpět a v plné parádě! Moderní animovaný háv Asterixovi sluší a i po stránce příběhu je vše tak jak má být. Jako bych sledoval příběh napsaný před 40 léty. Originální a hlavně stále velmi zábavně pozitivní. Snad se v brzké době dočkáme nějakého nového dobrodružství.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Trošku modernější pojetí Astrixe, prvni 3D animace pokud se nemýlím..přesto ale zůstaly základní prvky zachovány a je to opravdu legrace. Moc dobrý animák. Když to nejde silou, zkusí to Caesar politicky. scénář je to povedený a také se vymiká starším Asterixům.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Jsou zpět. Galové rozvrácení více než kdykoli předtím, Římané prohnanější, ale také hloupější a hlavně vtipnější než dříve a humor vysoce trefný, společně s legendárními 12 úkoly nejlépe reflektující některé sociální problémy současnosti. Animace je skvělá a neotřelá a příběh, byť mu už v závěru lehce dochází dech a vtipy vyplývající překvapivě více z promluv postav začínají ztrácet účinnost, představuje i tak vrchol evropské animované zábavy za posledních pár let. V takovém duchu je libo servírovat nové kance a Římany klidně každé tři čtyři roky..
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9.5
Velice příjemný animák, líbilo se mi a všem členům rodiny, výborná grafika, výborná zábava.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6.5
Překvapivě dobře udělaná
  • animace
  • příběh
Renfield
Renfield
2 582 bodů
7
Neviděl jsem starší filmy, což budu muset v brzké době napravit. Za to jsem ale četl komiksy, které jsou pro mě legendární a film se jim určitě nevyrovná, přesto jsem zklamaný nebyl. Sídliště bohů, i když občas trochu ztrácí na tempu, je většinu času opravdu vtipné, navíc jsou to vtipy povedené.
Pajmen
1 204 bodů
5
Úvodní titulky k filmu mě znejistily, jelikož to vypadalo, že se budu dívat na Jamese Bonda nebo Růžového pantera. Animace nedopadla vůbec nejhůř, ale ten děj... Původní kreslené filmy s Asterixem a Obelixem stále zůstávají jako vzor pro ostatní producenty, kteří se chystají zpracovat tento žánr zábavy.
Enon
Enon
1 096 bodů
6
Zabavilo mě to, to je hlavní. Na dlouhé podzimní večery, proč ne. 55%
tedoun
tedoun
923 bodů
9
krásná animace nejen pro moje děti...tedy i pro mě je to dobrý film
Vildolf
Vildolf
567 bodů
9
Proč jste tam sakra dávali civilisty:)? Skvělá grafika, skvěle udělaná příroda, po delší době hezky udělaný animovaný film.