Zvonilka a tvor Netvor

67%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Pohádka,která je zaměřená čistě na ty nejmenší,ale přesto neunudí k smrti ani dospělého. Přesně takto by to mělo být. Moje malá dcerka se výborně bavila a já to ustál s grácií. Animace ok,příběh místy zábavný,místy dobrodružný. Zkrátka povedená podívaná.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Tento film patří rozhodně k těm vydařenějším. Zvonilka mi trošku připomíná Malenku. A měla jsem "půjčené" dítě, které bylo vážně nadšené. Takže rozhodně dobrý počin!!!
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
tedoun
tedoun
923 bodů
7.5
Hlavně moje děti byly nadšeny....Disney studio nezklamal
majhan
majhan
453 bodů
5
Tak na tento film se docela těšíme. Uvidíme zda doporučení nelhala.
keddie
446 bodů
6.5
I tento díl si udržuje vysoký standard celé řady pohádek o víle Zvonilce a jejích kamarádkách. Tento díl je určitě nejstrašidelnější a nejtemnější. Myslím si, že to není úplně vhodné pro děti do šesti let. A je potřeba počítat se spoustou otázek od dětí, až půjdete z kina ;-)
paniks
319 bodů
8
Hezké, pro celou rodinu. Doporučuji ke shlédnutí.
vaclav-pilnik
217 bodů
7
Jmenuje se to Zvonilka a není to o Zvonilce, zajímavé. I tak to byl poměrně zábavný film, ale proti tajemství křídel se mi zdál zas o něco slabší. Třeba je škoda že tam nejsou zimní víly a kromě jedné žádné nové potvory.
Marci55
148 bodů
9
Tento film, pohádka mě velmi uchvátil. Rozhodně neni jen pro holčičky či malé děti. Byli jsme v kině na tomto filmu 3 generace a sklidil úspěch u všech. Viděli jsme již předešlé filmy, proto jsme věděli co máme čekat. A opět jsme odcházeli velmi potěšeni. Tuto pohádku rozhodně všem mohu jen doporučit.