Kdyby byly ryby

53%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3.5
Honzu Prušinovského považuji za jeden z největších režisérských talentů,ale zde mne tedy dvakrát nepřesvědčil. Navíc se v tomto snímku objevila plejáda známých jmen s mým oblíbencem Ondrou Vetchým v hlavní roli. Mohla to být velmi dobrá pohádka,která by svým neotřelým pojetím alespoň trochu rozvířila vody televizní zábavy,ale to by musela hlavně v zábavných momentech více přitlačit na pilu. Jako celek to zůstalo nedotažené na půl plyn.
avenis
avenis
7 963 bodů
4
Zjevná snaha upoutat mladou generaci se vždy projeví současnou mluvou. To mi k pohádkám nějak nepasuje. Když však připustím, že mi to nemá vadit, najednou se mi zdá, že slyším známé zvuky. A ty zvuky přece znám ze svého počítače! No ovšem, zvuky windowsů! Chyba, splněno. Celkem dobrý fór. Celkově je ta pohádka docela dobrá jako komedie, ale slabá jako pohádka. Opět žádný útok na dokonalou "S čerty nejsou žerty." (25.12.2014)
Riverdon
Riverdon
7 385 bodů
1.5
Tolik skvělých herců v takové blbině. Těch 15% za stylizaci Jardy Plesla v roli komořího, kterou pojal jako Viktor Preiss svého správce v "S čerty nejsou žerty". Jinak tolik nepohádkových motivů udusilo občasný nápad.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
1.5
Je to úplně hloupá pohádka s nesnesitelnou Jenovéfou Bokovou, ale ani jiné herecké výkony nelze vyzdvihnout. Hudba naprosto nevýrazná, scénář vyloženě špatný. Jak vidno, humor se už dávno z českých pohádek vytratil a zůstala jen trapnost. Úroveň českého jazyka příšerná, všichni drmolili, že člověk s trochu horším sluchem nemůže rozumět. Já mám ještě sluch v pořádku, ale měla jsem ten problém rovněž. Amatéřina, postrádalo to nápady.
miza
miza
2 336 bodů
2.5
Tak tudy cesta do pohádkového světa nevede.
kijifa
kijifa
335 bodů
1
Život je moc krátký na to, aby si člověk mohl dovolit zabít z něho 75 minut tímhle počinem. Nikdy víc.
renca-lahvicka
92 bodů
9.5
ano chápu, že to nebyla klasická pohádka,ale jak je uvedené je to pohádková komedie a mně nesmírně baví,směs činoherního klubu,dejvického divadla a rubín je výbušná směs:)chápu, že to není klasika o princezně a drakovi,ale když se na to člověk bude dívat jako na komedii a nebude to brát tak vážně,tak se fakt pobaví.