Želvy Ninja 2

62%
Želvy Ninja 2

Tihle čtyři jsou jednoznačně nejrychlejší želvy, které se kdy plazily po povrchu zemském. Ačkoliv se jmenují Leonardo, Donatello, Rafael a Michelangelo, strop Sixtinské kaple rozhodně nevymalují, zato vám vymalují ksicht. Pokud je teda naštvete. Pod producentskou taktovkou Michaela Baye, nejvýbušnějšího filmaře současnosti, se do kin vrací hrdinové, kteří bydlí v kanále, zbožňují pizzu a tu a tam zachraňují svět.

O bytí a nebytí naší kulaté planety samozřejmě půjde i tentokrát. Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?“ Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza… (Cinemart)




Recenze: Želvy Ninja 2

Kinobox.cz
60%

Nějaké rozdíly oproti jedničce? Mírné plusové body za to, že se objeví Rocksteady, Bebop a Krank. Mírné mínusové body za to, že většinu toho, co uvidíme a uslyšíme, jsme už viděli a slyšeli v jedničce...


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Dvojka se nese ve stejném duchu jako první díl a svou kvalitou si jsou velice podobní. Opět se jedná o velmi dobrou adaptaci,kterou si želváci zaslouží. Nechybí divoká akce plná bláznivých kousků a humorných situací. Jediné co bych mohl vytknout je místy až zbytečně moc digitálních triků.
sabule
14 227 bodů
7
Nezdá se mi,že by to bylo lepší než jednička,ale má to svojí dynamiku a film šlape od začátku do konce a je plný dobrých gagů i zábavný.Zprvu jsem vůbec nemohl poznat Megan Liškovou,ta se nám ale po těch plastikách pěkně mění.Jinak doporučuji pro každodenní odreagování.
bayern
13 716 bodů
8
Film je velmi povedený,plný akce a výborné zábavy a pobaví se u něj všechny věkové kategorie.Film nemá hluché místo a jede si po své ose o 106.Děj je sice dost jednoduchý,ale o to sledovanější a člověk u něj zapomene na všední starosti.Doporučil bych jít na 2D ve 3D nic moc.


Dodatečné informace

Původní název:
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
  • USA Želvy Ninja 2
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles 2
Premiéra v ČR:
2. 6. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
135 mil. USD
Tržby:
245,62 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Želvy Ninja 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Želvy Ninja 2


Podobné


Powered byJustWatch