Želvy Ninja 2

62%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Dvojka se nese ve stejném duchu jako první díl a svou kvalitou si jsou velice podobní. Opět se jedná o velmi dobrou adaptaci,kterou si želváci zaslouží. Nechybí divoká akce plná bláznivých kousků a humorných situací. Jediné co bych mohl vytknout je místy až zbytečně moc digitálních triků.
sabule
14 227 bodů
7
Nezdá se mi,že by to bylo lepší než jednička,ale má to svojí dynamiku a film šlape od začátku do konce a je plný dobrých gagů i zábavný.Zprvu jsem vůbec nemohl poznat Megan Liškovou,ta se nám ale po těch plastikách pěkně mění.Jinak doporučuji pro každodenní odreagování.
bayern
13 716 bodů
8
Film je velmi povedený,plný akce a výborné zábavy a pobaví se u něj všechny věkové kategorie.Film nemá hluché místo a jede si po své ose o 106.Děj je sice dost jednoduchý,ale o to sledovanější a člověk u něj zapomene na všední starosti.Doporučil bych jít na 2D ve 3D nic moc.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Želvy Ninja 2 je pokračování filmu z roku 2014 který tehdy režíroval Jonathan Liebesman (Hněv titánů). Film se mi celkem líbil, řekl jsem , že by mi dvojka nevadila a šel jsem domů. Dvojku režíruje Dave Green (Earth to Echo). Dobré to jeale na jedničku to nemá. Jednička se sice až moc věnovala April o Neillové místo želv což je tady naštěstí naopak ale dá se říct, že tohle už je přeplácaný. Opravdu je tam asi šest hlavních záporáků (I s Trhačovou pomocníci Karai) a 8 hlavních kladných hrdinů. Zatím co jednička měla ode všeho trochu míň toho už je tady moc. Tyler Perry je tam vynikající (Po Zmizelé jeho nejlepší výkon). Nový Trhač......... Brian Tee je tam super ale na Trhače mi přijde mladý na tu roli. Dobrý je však Casey Jones který se v té akci neztrácí je takovej nad věcí a víc prostoru pro něj. Úplně nejšílenější věc na tomhle filmu je Krang. Ten se mi líbil ale zároveň jsem u těch jeho scén cítil tak divně a to by se mi asi stát nemělo. No už nevím co o tom mám říct takže prostě dobrý ale.... nevím jestli bych chtěl tu trojku.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9.5
Potěšila přítomnost známých postav. Příběh je taky více propracovanější. Tohle se celkově povedlo. Malá výtka na závěr: Proč nechali želvy bez přestřelky a v klidu odejít ve scéně, kde z budovy ukradli to sérum?
  • humor
  • akce
  • masky
Matli
Matli
8 300 bodů
8
V podstatě stejná zábava a akce jako u jedničky. Kdyby tam nebyly Krang, Rocksteady a Bebop tak by to bylo uplně o ničem, ty tomu dali takovou tu retro šťávu a Megan Fox je prostě liška :-) 69%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6.5
Lepší jak jednička jak tu všichni píšou to asi opravdu je, ale k opravdu dobrýmu filmu to má asi možná furt ne uplně blízko.. Zkouknout se dalo na pohodu, ale nenecháto ve vás prostě absolutně žádnej dojem, emoce nebo tak.. je to prostě věc na kterou už podruhý nikdy nevzpomenete... Třeba jednou přijde čas kdy ty želvy ninja někdo natočí opravdu dobřeno..
  • Animace & bojový scény
  • Celkově ty scény jako takový nejsou ani předvídatelný /- film jako takovej samozřejmě je ale tak to už je uděl filmů pro děti..
  • 100x otřepaný vtipy
  • Stále stejně hnusně designované želvy
  • Votřesnej cz dabing Stephena Amella
harry456
harry456
2 437 bodů
5.5
Pokračování Zelvy Ninja je zábavnější než první díl, která však trpí na scénář plný klišé vtípků pro děti a tématem proměny, který by si zasloužil více prostoru. Akce je dobře zvládnutá a želváci na plátně dosti blbnou. Děti tak budou jistojistě dosti spokojeni.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
8
Za mě se reparát prvního dílu poved. Konečně sem dostal klasický želvy, tak jak je znám z dětství.... teda téměř. Je totiž jasný, že se pár věcí muselo hodit do moderního hávu, ptz by to jinak dnešní fakany nebavilo, ale už to není tak zmršený jako v prvnim díle. Až po shlédnutí tohohole přijdete na to, jak moc to všechno chybělo v prvnim díle. Vrcholem nostalgie byly závěrečný titulky s byť trochu předělaným, klasickým, želváckym THEME.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6.5
Na želvách jsem také vyrůstal. Rafaelo mi dost dlouho visel v pokojíku na zdi. Miloval jsem je včetně mistra třísky i toho jak vždycky nakopali Cranga s Trhačem. Má láska se s filmy o želvách trochu vytrácí, ale dá se to. V dnešní době jsou vizuální efekty dobré ale nemůžou zachránit vše