Zoolander No. 2

50%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Zoolander za těch 16 let ztratil vše co ho tenkrát dělalo tak zábavným. Až mi bylo smutno z toho co jsem teď viděl. Stiller udělal z Dereka a Jeníčka jen pouhé karikatury toho co byli v prvním díle. Vtip se vypařil a zbyl jen nádech trapnosti nesoucí se celým filmem. Jediná věc na filmu,kterou můžu vyzdvihnout je Mugatu v podání Willa Ferrella,jenž aspoň trochu dal vzpomenout starým časům. Suma sumárum je Zoolander no.2 špatným filmem a příšernou komedií. 50% dávám jen z nostalgie k prvnímu dílu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Bolestivá křeč, kde timing neexistuje a vtipy, které snad na papíře byly vtipné, padají ospalou realizací. Ždímání starých nápadů bez jakékoliv invence. Ostuda.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Derek Zoolander a Jeníček se musí vrátit aby se znovu stali slavnými. A mezitím se objevují zvrácené vraždy celebrit které řeší agentka Interpolu Penelopé Cruz. Ano tohle všechno spolu souvisí. A ano říkáte si, že to je hloupost. Jenomže tenhle film do vás pouští jeden vtip za druhým a sám si ze sebe a z herců dělá srandu. A právě tahle drzost udržuje Zoolanderovi 2 kvalitu. Film bych označil jako odpočinkový. Obsazení je jako ve většině Stillerových filmů v pořádku a humor také. Přesto tento film pár chybiček má. Avšak je to velká sranda a pobaví vás to. Penelopé Cruz si svojí roli užívá, což znamená, že je v roli perfektní. Rozhodně lepší než v Grimsbym.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Poměrně lepší pokračování. Ve filmu jsou situace při kterých se divák domnívá a čeká že dopadnou podle jeho očekávání, ale opak je pravdou což se tím děj odpoutává od zaběhnutých scén. Nejde o žádný zázrak a film přiměřeně pobaví obzvláště při úvodní scéně kdy zabijí Biebera. To pobavilo.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Dvojka používa tie isté postavy ,humor a dej ,len už to nieje vyložene vtipné, ale skôr trápne...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
dost smutne a hlavne nudne...
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
6
Sting nahradil Davida Bowieho! Pokračování jedné z nejlepších komedií přelomu století dorazilo nakonec i do mého BSplayeru. A výsledek? Inu, asi po deseti minutách bude člověku jasné, že vtip a sláva z jedničky se bohužel opakovat nebude. Stiller a Wilson jsou samozřejmě bezvadní, oba se taky zasloužili o to, že jsem se během sledování 2x zasmál, nicméně to bylo tak všechno, co jsem z té huby vydral. Spoousta odkazů na jedničku spoléhá příliš na to, že diváka pobaví znovu, nicméně známe to pořekadlo... "opakovaný vtip..." I ten Mugatu už není co býval. Ve výsledku se jedná o celkem vtipnej film, který stojí za to sledovat především opět kvůli totální Zoolandrovo tuposti a Jeníčkovo roztomilé hlouposti.... a kozám Penelope Cruz (ehm!) Pokud ale budete očekávat kvalitu jedničky, můžete být dost zklamaní. Na sobotní odpoledne k obědu je to ale ideální.
Yancl
Yancl
1 020 bodů
3.5
Tak nevím .. mám rád šílené komedie i totální úlety, ale tohle bylo už hodně mimo mísu. Jakmile to bije do očí a člověk začne vnímat ten trapas na obrazovce .. takhle to holt fungovat nemá. Špatná nota pro komedii a nepomáhá tomu ani řada známých tváří.
batal
893 bodů
3.5
nic moc
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
7
I po tolika letech vypadají Zoolander s Jeníčkem stále stejně. Fandové jedničky museli čekat neskutečných 15 let, ale modelové opět září na molech a na stříbrných plátnech a neskutečně si to užívají. Vlastně se jedná o obrovskou směsici neskutečně přepálených gagů zásadně cílených na americkou popkulturu s haldou více či méně povedených cameí známých celebrit. A že je jich opravdu hodně. Pokud má člověk náladu vypnout mozek a nejlépe i určitý vztah k prvnímu dílu, bude spokojen, jelikož se tradičně jedná o více téhož s příměsí gadgetů moderní doby (rozumějte facebooky a smartphony). Otázka zní, jestli Ben Stiller tak trošku nezmrzl na začátku tisíciletí a má šanci oslovit i novou generaci. První tržby ukazují, že nikoliv. Běžte tedy do kina, minimálně v příštích deseti letech uvidíte blue steel-duckface naposledy..