Hodinový manžel

59%
Hodinový manžel

Čtyři plavci - hráči vodního póla se po prohraném zápase octnou na dně. Ti zoufalci i na dně bazénu dokonce bydlí. Aby se zachránili, zkusí provozovat pochybnou živnost "hodinový manžel" a opravdu opravují domácnosti rozličným dámám, ale jak se časem ukáže nejen domácnosti. Co se kolem toho vyvine a jak na to zareagují jejich partnerky zjistíte ve filmu. (H.C.E.)




Recenze: Hodinový manžel

Kinobox.cz
40%

....scénář nedává moc smyslu, respektive je zbytečný, protože jde jen o to, aby se hrdinové dostali do různých prekérních situací a dočkali se happy endu. Samozřejmě, že většina těch situací s scének je stoprocentně předvídatelná a většinu už jsme jich viděli jindy a jinde...


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Hodinový manžel není dokonalý film,vlastně to není nadprůměrný film,vlastně je to úplně průměrný film,který v té záplavě ostatních českých filmů září jako slunce na nebi. Svým způsobem je to docela smutné,když vezmete v potaz co film nabízí.Krom slušného hereckého obsazení a pár vtipných scén je film úplně obyčejný a nezajímavý.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
5
Česká kinematografie už nadobro zapomněla, jak má vypadat správná komedie. Každý pokus o tento žánr padá vniveč nejen absencí sebemenšího humoru který skutečně rozesměje, ale i patřičným švihem. Tento snímek je jeden z nich. Příběh sportovních zkrachovanců vydělávající si peníze službou pod názvem Hodinový manžel, čímž se každý dostává do absurdních situací, byla výzva ke všemu možnému, jen ne ke komediální nudě. Celé je to pohodové, nevyčerpávající a tak nějak plynulé. Děj však není špatný,ale svým vyzněním může sloužit tak akorát k utišujícímu a klidnému odpočinku po náročném dnu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
3
Tak tohle ne. Na tohle mě upozornila moje máma, že se jí to líbilo v televizi a když mi to vyprávěla, tak jsem se zasmál. Když jsem si to pustil, tak mě ovšem smích přešel. Bez rytmu, bez vtipu jen nuda.

Dodatečné informace

Původní název:
Hodinový manžel (více)
  • Česká republika Hodinový manžel
Premiéra v ČR:
25. 12. 2014
Distributor:
HCE
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hodinový manžel


Powered byJustWatch