Burácení

45%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2.5
Ten kdo zvučil tento film zaslouží okamžitě padáka. Po celý film nemáte ani možnost slyšet ty debilně napsané dialogy,protože hlasitost všech ostatních zvuků jasně přeřvává hlasy herců. Děj filmu se za celých 90 minut skoro nepohne a proto je to strašná nuda. Občas zazní dobrý hudební doprovod.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Že by šlo o motorkářský film je podle mého trochu silná představa. Především se jedná o ryze psychologický příběh šmrncnutý rodinným a romantickým motivem. Není vynechán ani ždibec artu a v nejedné scéně je to setsakramentsky znát. Civilní herectví zdá se být patřičný a těžko říci, jestli je to ku prospěchu či ke škodě. Určitou jednoznačnost to však přeci jen má. Češství se zde nedá naprosto upřít. Propírání minulosti, vztek spojený s nenávistí a smysl pro spravedlnost. Člověk který ublížil byť v jistém zájmu. Svoboda projevu, spravedlnost na hranici zákona a společenské normy nejsou u nás zrovna populární. Sebezapření a morálnost doby. Problém, na který poukazuje tento snímek a který bohužel musí svým vyzněním nejdříve uzrát.
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
10
Nemůžu říci, že bych se na tento film nějak těšil a šel se na něho hned podívat, jen co přijde do kina. Nějak zvlášť jsem se o téma filmu nezajímal a podíval jsem se na něho jen kvůli Tomáši Hajíčkovi. Byl jsem dost příjemně překvapen, jak byl film postaven, do jaké doby a roviny a upřímně i herecký výkon v hlavní roli byl poměrně dost dobrý na neherce. Každopádně celý příběh a i vyústění filmu je za mě hodně dobré. Určitě se na tento film podívám znovu.
  • Příběh
  • Téma
  • Herecký výkon Tomáše Hajíčka
  • Gradace děje
  • Možná jednoduchost příběhu, ale to je jen jedno malé
salisbury
salisbury
1 101 bodů
6
Burácení mě tématicky zajímalo, ale občas jsem si nebyl jistý zda je to přesně to, co bych chtěl vidět. Největším rušivým elementem považuji Zdeňka Podhůrského, který mi nepřišel nijak příhodný pro tuto roli, ale samozřejmě, že chápu některé diváky, pro které mohl být silnou hrozbou hodnou záporáka. Tomáš Hajíček se s rolí popral statečně a občas jsem mu něco i uvěřil. Chantal jako vždy geniální a díky ní si dám snad i repeté.
VELA
VELA
58 bodů
10
Film super , závěr mazec , takovej je život :-) Vůbec jsem nevěděla o čem to bude , když jsem si to pouštěla a byla jsem překvapená :-) Silné téma. Herci výborný ! Pochvala a můj hlas.
martinecluk
22 bodů
4.5
Film je celkem dobře propracován ale nevypráví příběh zcela od začátku. Děj by měl být přeci vždy úplný a nastartovat tak že divák se necítí do role některé z postav ani po půlce filmu. Na druhou stranu se nejedná o autobiografii a tak je Ti irelevantní.