Angry Birds ve filmu

70%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Tohle je pro mě v mnoha ohledech pořádné překvapení. Celkem jsem hleděl jak si tvůrci poradily s převedením mobilní hry na filmová plátna. Dokázali vymyslet celkem smyslu plný a zábavný příběh,který sedne jak dětem,tak dospělému publiku. Párkrát jsem i koukal jak si film pohrává s dvojsmysly. Animace byla velmi dobrá.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Kdybych si v minulosti nejednou nekrátil čekání, či nudné chvíle hraním Angry Birds.. asi bych film po dvaceti minutách vypnul. Souvislosti s hrou jsou ale ve filmu dobře zpracované, tak jsem snímek bez újmy dokoukal. Po příjezdu prasat na ostrov začínal film dostávat šťávu. Animace slušná, ptáci z hry dobře zpracovaní do 3D. Příběh průměrný. Více než 65% si u mě rozzuření ptáci nevysloužili.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kdo by to byl řekl, že film podle jednoduché hříčky bude takhle zábavný. Navíc v kontextu dnešní Evropy až krutě současný. Dalším dílům se rozhodně bránit nebudu._Tak o tři dny a osm repríz později mě to baví pořád stejně. Tohle o žádném jiném animáku posl. dvou let fakt říct nemůžu.
bayern
13 716 bodů
5.5
Letní zábava pro nejmenší ale i pro odrostlé u které se určitě nebude nikdo nudit.Film je velmi zábavný a plný gegů u kterých se budete smát.Je dobré jít na 3D,protože v tomto rozměru je film o hodně líp koukatelnější.Užila jsem si hodně zábavy a film doporučuji pro každého!
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Angry Birds ve filmu je jakýsi prequel k známým mobilním hrám Angry Birds které přerostli v globální fenomén. Studio Sony se tedy spojilo a natočili film o prvním útoku prasat. A já ten film musím pochválit. Natočit totiž film na hru podobného žánru je velmi těžké. Animace nakonec je celkem dobrá a celkově je film kvalitní. Avšak dojde i k pár bizárům. Nebudu tady spoilerovat o jednom vtipu o pedofilovi ale prasata v tomto filmu připomínají teroristy (Hlavně hlavní záporák Leonard má klasický islamský vous). Přesto mě to bavilo, pokračování by mi nevadilo a je to celkém roztomilé.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Čekal jsem větší nářez. Vše podstatné bylo v traileru a jinak jsem se snad ničemu nezasmál. Bodíky navíc za to umění vytvořit něco smysluplného z tak prazvláštního o čemž je vlastně ta hra. 59%
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
9.5
Opravdu vtipné, nápadité, pěkně barevné, sympatičtí a dobře animovaní hrdinové a přesný dabing. Velké překvapení už od začátku.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7.5
Myslim, že film přesně přináší to, co musel každej čekat. Mánii kolem hry jsem sice nikdy nepochopil, ale filmu se zábavnost upřít nedá. Je samozřejmě jasný, že úvodní šaškování je jen příprava půdy k "bitvě", ale upřímně řečeno, začátek mě asi bavil nejvíc, obzvlášť cesta za orlem Vazounem je dokonalá, asi pět minut filmu, kdy jsem se fakt válel smíchy. Jinak film ale svižně odsejpá, hlavní hrdinové jsou fajn a celkově mě to narozdíl od hry bavilo, takže za mě spokojenost.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Povedená zábava,vcelku dobrý a vtipný animovaný film.Hodnotím 60 procenty.