Interview

71%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Interview je pro mě jedna z nejlepších komedií letošního roku a jen málo chybělo k plné palbě. Takový příval vtipu,absurdních slovních průjmů a situací jsem viděl snad naposledy v dalším filmu Setha a to v Apokalypse v Hollywoodu. Nikdo jinej podle mě tohle prostě neumí tak jako již zmíněný Seth Rogen. I když v tomto snímku je jen jeden tahoun a to James Franco. Já bych mu za tuto roli dal Oscara hned.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Strašná píčovina, ať hledám jakékoliv slovo, jiné se prostě nenabízí. Ale rozhodně i sympatický film, ač od něj nemá smysl očekávat nic jiného než popkulturní a komediální smršť přesně ve stylu This Is The End. Šlo to líp, ve všech ohledech je to nevyužité na maximum, ale i ta mediální masáž dodává filmu určitou energii, které se nemám potřebu bránit. Škoda že nejlepší si odbudeme hned na začátek s Eminemem. 3 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Doufal jsem v další Apokalypsu, ale tentokrát klukům ta dialogová improvizace moc nesedla. Takže nejlepší na tomhle filmu je nakonec to, kolik kolem něj bylo povyku.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Totálně ujetá akční zábava, co jiného taky o tomto tématu natočit a všichni to zvládli na jedničku. Prostě hodně dobrá kravina:-) Franco si to teda užívá, to je vidět. 75%
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Rogene ty vole! Překvapils jak svině! Já snad ani nic kloudnýho nejsem schopnej napsat, fakt jsem se smál ty buřte jeden ušatej! Anyway you are such a dick 69%
B3n
4 060 bodů
10
Dokonalé!
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
5.5
Scénáristi Evan Goldberg a Seth Rogen už mají za sebou lepší kousky než tenhle průměr. Možná bych tomu dal méně procent, ale pár dní před shlédnutím tohoto snímku jsem viděl film Tammy (2014), který mi dal laťku pro žánr "komedie" hodně nízko.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
9
Tak na týchto dvoch pošukoch som sa kurva bavila... Niektorí síce tvrdia, že to bola sračka, ale bola zasrane dobrá! Tí dva típci šli na plné gule (občas i plné anály), aby potopili ten žltý ksicht pred celým svetom. A nebáli sa ničoho - ani útoku velkého oranžového pruhovaného psa, ani umelého ovocia, ani Katy Perry… Všetko síce neklaplo podla plánu, ale podaril sa im vskutku slušný nářez!
tomlery
tomlery
2 141 bodů
10
Tohle je vážně úžasný film, u kterého se bez ostychu zasmějete. Dobrý nápad. Ovšem pokládám si otázku, zda tento film došel až do Severní Korei? Dost o tom pochybuji, protože kdyby ano, jsem přesvědčen o tom, že by už Amerika neexistovala, protože by ji Severní Korea odstranila z povrchu zemského.