V utajení

64%
V utajení


Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum film)




Recenze: V utajení

Kinobox.cz
50%

Pro koho film je? Pro fanoušky oddechových špionážních filmů. Pro fanoušky švédské herečky Noomi Rapace. Pro ty, kteří jsou schopni odpustit filmu scénáristické nedostatky a kteří si jen chtějí užít 2 hodiny jinak celkem slušné, byť průměrné akce.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Opravdu velmi zlý špionážní snímek,který nejvíce doplácí na svou naivitu a snahu o originální zvrat. Skoro vše co se v tomto snímku odehraje nepůsobí ani za mák důvěryhodně čemuž dopomáhá i zcela hloupé chování hlavních postav. Střídá se jedno klišé za druhým a ve výsledku to vše působí spíše směšně. V utajení dělá ostudu všem špionážním snímkům.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Docela sympatický špionážní akčňák, který se ale postupem času v té své snaze o co největší zvraty stává jen průměrnou jednohubkou. Škoda, protože obsazení i to počáteční tempo bylo dost dobré.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Když odhadnete děj po dvaceti minutách, včetně závěru, je scenárista poněkud mimo mísu. Snaha o špionážní film funguje v podstatě jen díky špičkovému castingu, jinak se to bohužel samo střílí do nohy. Tolik nesmyslů jsem už dlouho neviděl. Na Noomi Rapace se dá dívat pořád, ale chtělo by to ještě zamakat na scénáři. Orlando Bloom byl ve filmu v podstatě zbytečná postava a ty scény se psem jsou úplný nesmysl. Škoda.

Dodatečné informace

Původní název:
Unlocked (více)
  • USA V utajení
  • USA Unlocked
Premiéra v ČR:
6. 7. 2017
Distributor:
Forum Film
Země původu:
USA
Čeština:
V utajení je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch