Hotel Transylvánie 2

72%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
O něco slabší než první díl. Pár scén tu bylo opravdu dobrých a dobře jsem se od srdce pobavil,ale na můj vkus je to až moc zaměřeno na děti. Animace je pěkně provedená a dobře se na ní kouká. Příběh je tentokrát o chlup lepší než v prvním díle,ale jako celek mne to nenadchlo.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Přibyl potomek upírky a člověka a tak začne zábavná jízda, která se točí kolem toho, jak se děda snaží z prcka udělat upíra. Postavy zůstávají, scénář je bohatší a nechybí dostatek zábavných scén. Druhý díl se mi líbil více, než ten první a to nebývá zvykem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Přímočarý rodinný animák a zároveň fain pokračování, ale ta stereotypní předvídatelnost někdy trošku škodí. Třetí díl si už moc představit neumím.
lamps
lamps
15 155 bodů
7.5
Závěrečná třetina sice spadne do křečovitého a dost nepochopitelného opisování od kupy jiných rodinných animáků, ale svůj vysoký standard si film přesto bez problémů udržel. Minimálně první polovina je natolik zábavná, že hravě strčí do kapsy i takřka celý první díl, tvůrci pracují s nepřeplácaným a úderným příběhem a poslouchat Adama Sandlera coby šišlajícího oldschool upíra je pořád zážitek. Navíc i všechny vedlejší postavy jsou vyloženě skvělé, vtipy nesklouzávají k dětinskosti a o kvalitě animace je zcela zbytečné se bavit, takže další film bych uvítal s otevřenou náručí..
sabule
14 227 bodů
7
Velmi podařený animák a slušné pokračování výborné jedničky.Doporučuji pro vševhny věkové kategorie a opravdu je film velmi dobře provedený a hlavně povedený.I kdy ž jednička byla prostě originál v pokračování se sejdeme s ostřílenou partou a přibude pár nových zrůdiček.Prostě zábava!
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Mavis nám porodila a začíná mít hysterický strach o své dítě. Dokonce tak že se chce odstěhovat z Drákulova hradu a odebrat svého syna Denise od dědečka Drákuly který ho tak miluje. Drákula tak musí udělat z Denise upíra. Jo jasný ta dějová kostra nezní úplně lákavě ale když se na to koukáte jako animovaný film je to lepší. A hlavně je to asi to nejlepší co z hlavy Adama Sandlera přišlo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Velikánský skok dolů. Jde snad jen o tuctový animák oproti předchůdci. To vše shodil samotný závěr, který byl sice povedený, ale rychlý a jen prosvištěl aby mohli naskočit závěrečné titulky. O tom byl celý film.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Jedničku už si moc nepamatuju, ale dvojku si určitě pamatovat budu. Spousta vtipných scén i hlášek i momentů co se odehrávají v pozadí a jsou určeny pro druhou projekci. Dějove sice slabší a některé vtípky děti nepochopí, ale co. Podle mě nejlepší animák letoška. 78%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7
První díl sem viděl před takovou dobou že už si ho vubec nepamatuju, takže nemůžu srovnat kterej byl lepší a kterej horší. // Taková klasik pohodovka s nezávažnym příběhem u který by se skvěle usínalo..)
  • Sympatičnost postav
  • Animace
  • Na poměry masových dětských animáků, dobrej humor
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.