Ouija

47%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Zcela zbytečný horor,který se snažil těžit z deskové hry pro komunikaci s duchy. Rok 2014 byl na horory velmi slabý a Ouija je toho důkazem. Scénář je prošpikovaný lacinými lekačkami a nelogickým chováním hlavních postav. Nejlépe bude na snímek zapomenout a pustit si něco jiného.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Jedním slovem špatné. Strašidelné to není vůbec a většinu filmu to působí jen jako hodně slabé teen drama. Ke konci se to sice trochu rozjede, ale to už na můj vkus bylo podzdě. Měl jsem v plánu dát oba díly za sebou, ale tohle kombo dneska nezvládnu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Obyčejné. Čekal jsem o hodně víc.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Ze začátku docela nuda, ale pak to začne mít i nějaký příběh a lehce se to rozjede, ale žádnej zázrak to není. Míra lekaček a atmosféry je lehce bojavá a to je málo. Půl hvězdičky dávám za překvapivé a vcelku i dobře udělané finále. 42%
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
6
Film má prekvapivo strašidelnú atmosféru ktorá v niektorých scénach naozaj vyniká a je tu aj veľa ľakačiek ktoré ja v hororoch veľmi nemusím. No príbeh je celkom nudný a scenár je dosť slabý a neoriginálny. Hlavné postavy sú pre mňa nesympatické a bolo mi úprimne jedno keď niektorá z nich umrela. Smrti sú taktiež neoriginálne a je ich málo. Horor o spoločenskej hre ktorá ma od mala fascinovala ale vidieť taký debilný film o nej...No škoda že sa to nepodarilo. HODNOTENIE: 6/10
harry456
harry456
2 437 bodů
0
Proč 0%. jelikož film je naprosto zbytečný. Kopíruje nynější horory, a ani to se mu nevyplácí. Momenty překvapení tu nehrají žádnou roli a celé je to naprosto hrozné (pokud nevěříte, navštivte kino, ačkoli to nedoporučuji).
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
4
Jeden z novějších hororů. Famílie dělá fake duchařiny, aby vydělala nějaký ten cash. Pak se to ale nemile zvrtne. Začátek slabší, prostředek solidní děsivá záležitost, ale ke konci se z filmu stává obvious sranec, kterého jsou tucty. Nutno dodat, že film má místy creepy atmosféru a zasazení do 60. let tomu jedině přidává.
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
6
„Vždyť to prodávají v hračkářství!“… Hasbro – ty jedeš! Co to prodáváš našim dětem?! V dnešní době ‚teenage‘ hororů bacha na vražedné desky, posedlé hračky nebo nejrůznější aplikace, které si stahujete na mobil. Nikdy nevíte co na sebe a své blízké přivoláte. Film měl poměrně dobrou atmosféru, ale napětí bylo poměrně nulové. Hned je nám jasné kdo je tu nedotknutelný a kdo jenom komparz, aby tu vůbec bylo koho zabít. A že na výběr jich tedy moc není. To jak postavy postupovaly v objevování zla skrývajícího se na druhé straně bylo poměrně zajímavé a docela i napínavé. Ale o to víc napínavější by bylo záhadná úmrtí vysvětlovat policii nebo rodičům.
aywelin
60 bodů
1
S hororem to má opravdu velmi málo společného. Nemá cenu ztrácet čas s tímto filmem.