Sejmi prezidenta

47%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3.5
Samuel L. Jackson hraje vážně úplně ve všem. Tento snímek je béčko jako vyšité a navíc je padlé na hlavu. Prezident USA je v ohrožení a jeho jedinou možnosti záchrany je svěřit svůj život do rukou finského chlapce s lukem. Krom praštěného děje film postrádá jakékoliv logické chování postav. Snímek s takovou brzy zapadne v zapomnění.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
3
Prezident USA je opět v ohrožení a byť to přijde podivné, zachrání ho třináctiletý kluk. V jistém smyslu velice naivní snímek na poli dobrodružného a velice se přibližující až k rodinnému žánru. Akční řežba se tedy nekoná, což je u takového námětu zrovna neobvyklé. Kromě podivného scénáře celkovému vyznění škodí i poněkud krátká stopáž. To způsobuje dějový vyprávěcí spěch a tak o plynulosti se nelze ani zmiňovat. Spousta absurdit, patosu a podivností bez sebemenších hlášek a alespoň špetky nějakého toho humoru. Tak nevím, je to špatně natočené, nebo sestřihané? Každopádně faktem je, že se tohle nějak nepovedlo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dobře natočené a tempo taky nebylo špatné. Když došlo na nějakou akci, byla to opravdu akce. Jemně humorné.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
2
Mrazák padá ze stráně. Mrazák plave kraula v peřejích. Mrazák lítá. Mrazák div nehledá hřiby v mechu. All hail mrazák! Fakt jsem se snažil si to užít, ale je to daleko za hranou všeho, co jsem ještě schopen naházet do cheesy guilty pleasure krabičky. Ani Jackson to neustál, neměl lézt do mrazáku.
Ombak_Penari
2 764 bodů
4.5
Prostě ta přepálenost všeho je strašlivá. Každý přece ví, že tohle se nedá myslet vážně, tak nechápu proč se všichni vážně tváří. O uvěřitelnosti celého příběhu samozřejmě nemůže být řeč, děj naprosto postrádá logiku a debilita postav, především těch záporných, je do nebe volající. Je to především škoda, protože s trochou indianajonesovského nadhledu to mohla být fajnová odlehčená zábava, protože herecké obsazení, efekty nebo lokace ani v nejmenším neurazí. Ale absence hlášek, vážně míněné akční scény nebo dojemné snahy o splnění zkoušky dospělosti malého lovce do takové taškařice prostě nepatří. Přijde mi osobně, že pan režisér umí, ale nechápe...