Liga Nepotřebných

42%
Liga Nepotřebných
BrejkDenz Bradrz, slovy karlovarské České umělecké agentury „dva hodně vostrý hoši, který se nebojí ukázat světu, že tepláky... to je základ fšeho", společně působí už deset let a v roce 2010 svými tanečními kreacemi okouzlili porotu televizní soutěže Česlo Slovensko má talent. Nyní spojili síly s tvůrci pořadu Žatecká Prda, jinak černé perly v programu jedné z našich regionálních televizí, a výsledkem je filmová parodie, která potěší každého příznivce žánru, i když prudérnější diváci se svými dětmi či vnuky zůstanou možná raději doma. Ale jinak je v tomhle filmu prostě všechno... akce, zrada, pomsta, úder otevřenou dlaní, erotika i koza! O čem ten film vůbec je?? Thoř Thořovic napadne Zemi s jedním jediným cílem – nastolit socialismus na celém světě! Povede se Lize Nepotřebných, aby v tom největšímu padouchovi v celé galaxii zabránila? A ta koza... přežije to? Tyto a jiné odpovědi dostanete v tomto již nyní kultovním „blokbástru". Trailer k filmu měl premiéru na Dočesné 2013 v Žatci a rostoucí poptávka nahrála tento nízkorozpočtový titul do řádné filmové distribuce. (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Když přihlédnu k faktu,že se jedná o amatérský film,tak prostě nemohu dát méně než 30%. Já bych to nenatočil ani kdybych se posral a k autorům míří můj velkej respekt. Liga nepotřebných má potřebný nadhled a nebere se ani náznakem vážně. Některé scény jsou velmi zábavné .
Petrson
Petrson
4 166 bodů
Amatérský film pro žatecké, recese pro partičku.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
2
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Liga Nepotřebných (více)
  • Česká republika Liga Nepotřebných
  • Česká republika The League of Dispensables
Premiéra v ČR:
16. 1. 2014
Distributor:
Balt cinema
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění