Fakjů pane učiteli 2

71%
Fakjů pane učiteli 2

Po úspěšném uvedení bláznivé školní komedie Fakjů pane učiteli se do kin chystá její pokračování a to pod pochopitelným názvem Fakjů pane učiteli 2. A tak se opět můžete potkat s hodně netradičním učitelem Zeki Müllerem, jeho tak trochu potrhlou kolegyní Lisi Schnabelstedtovou a také s jejich studenty všeho druhu. A o čem jejich nový příběh bude? Stane se ze Zekiho seriózní pedagog nebo jej bude jeho kriminální minulost přitahovat? Možná to může fungovat dohromady. (CinemArt)




Recenze: Fakjů pane učiteli 2

Kinobox.cz
40%

Film je zjevným kalkulem jenom pro prachy, což je škoda, protože se z něj dalo vytěžit hodně a z řemeslného hlediska jde o velmi vydařenou záležitost: Slušná výprava, řízný soundtrack, svižný střih, exotika, barvičky...


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Solidní pokračování,které se svým duchem a kvalitou nese v podobném duchu jako díl předchozí. Herci jsou opět výborní a snímek opět nabízí velké množství zábavných scén. Tentokrát se to však odehrává v zajímavých zahraničních destinacích a i příběh doznal značného upgradu. Slušné pokračování a klidně bych zmákl ještě jeden díl.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
No.. Kouzlo prvního dílu je pryč, vtipy se opakují a párty ztvárnění je dobré pro teenagery, mě to ničím neoslovilo. Učitel vyměkl, příběh se prakticky opakuje, jen místo peněz jde o diamanty. Naivní scénář. Dvojka je jen slabým odvarem prvního dílu. Bohužel.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
O poznání ambicióznější scénář, než u jedničky, který dokonce šije i do populární zelené lobby a současného předstíraného německého altruismu s upřímným vtipem a několika špičkovými gagy, jako třeba: Řekla bych, že jsou to roztomilí šikmooký lidičky, ale nemůžu, protože jsem potomek nacistů a mohlo by to vyznít blbě. Natočeno o chlup líp, než jednička.


Dodatečné informace

Původní název:
Fack ju Göhte 2 (více)
  • Německo Fakjů pane učiteli 2
  • Německo Fack ju Göhte 2
  • Německo Fakju pán profesor 2
  • Německo Suck Me Shakespeer 2
Premiéra v ČR:
29. 10. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Německo
Přístupnost:
12+
Tržby:
83,03 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Fakjů pane učiteli 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Fakjů pane učiteli 2


Podobné


Powered byJustWatch