Alenka v říši divů: Za zrcadlem

66%
Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Alenka Kingsleighová se ujala řemesla po svém otci a strávila několik posledních let na divokých vlnách světových oceánů jako mořeplavkyně. Po svém návratu do Londýna objeví kouzelné zrcadlo, skrz které se dostane zpět do fantastické Říše divů, kde se znovu shledá se svými starými známými: Bílým králíkem, houseňákem Absolemem, kocourem Šklíbou a potrhlým Kloboučníkem, který není ve své kůži. Kloboučník totiž ztratil svou svoucnost a tak Bílá královna Mirana vyšle Alenku zapůjčit si Chronosféru, cože je kovová koule uvnitř Veleorloje, jenž stanovuje veškerý čas. Cestou do minulosti se Alenka setkává se svými přáteli – i nepřáteli – v různých dobách jejich životů. Alenku čeká nebezpečná cesta, během které musí zachránit potrhlého Kloboučníka dřív, než jí vyprší všechen čas. (Falcon)

 




Recenze: Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Kinobox.cz
40%

Kromě toho Alenka je většinu filmu pěkně nesympatická svině, která ukradne Chronosféru proto, aby zachránila jednoho obyvatele kouzelné země, čímž riskuje existenci celé země a všech jejích obyvatel.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Velmi slaboučké pokračování,která nezachrání ani Deppův šílený Kloboučník. Po Burtonově odchodu zůstala jen extrémní barvitost a kýč. Chybí lehkost,hravost a nějaká pořádná tvůrčí myšlenka. Disney své značky ždímá až na krev a nehledí na kvalitu. Obrovská škoda.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Takže film je to dobrý ale na jedničku to nemá. Jednička byla originální temná pohádka zatímco tohle už je jenom méně originální pohádka. Film jsem viděl v originále, takže jsem slyšel originální hlasy všech postav. Konečně mi došlo, že jsem celou dobu Deppovi křivdil a on je dobrý herec. Hlasové obsazení je úžasné. Alan Rickman v jeho poslední hlasové roli mě dojmul, protože přecejenom jsem vyrůstal na jeho Snapeovi. Ve filmu je také nová postava jménem Čas kterou hraje Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno, Mr. G, Diktátor Aladeen). Jako vždycky u Cohena je to taková šílená postava která je zábávná a má tam svůj důvod. Film ale dost strádá v jedné věci- V řiši divů je spoustu podivných věcí na kterých jsou hezké ty jejich tajemství. Ale tady se tvůrci snaží něco vysvětlit a tím to celé ztrací takové to tajemno. Přesto to je fajn film u kterýho se asi nikdo nudit nebude. Ale jako já jako člověk který už letos viděl Knihu džunglí tak to musím říct bylo lepší. A taky Zloba s Angelinou Jolie a i ta nová Popelka.
Klajnik
Klajnik
8 473 bodů
0
Tohle je ztvárnění zbytečnosti. V tom filmu není nic. Nic zajímavého, nic vtipného, nic originálního, zkrátka zde není nic dobrého. Pro koho je tenhle film jako točen? Pro malé holky? Srát na malé holky!


Dodatečné informace

Původní název:
Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (více)
  • USA Alenka v říši divů: Za zrcadlem
  • USA Alice in Wonderland: Through the Looking Glass
  • USA Alenka v říši divů 2
  • USA Alice in Wonderland 2
Premiéra v ČR:
26. 5. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
170 mil. USD
Tržby:
299,46 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Alenka v říši divů: Za zrcadlem je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Alenka v říši divů: Za zrcadlem


Powered byJustWatch