Pixely

64%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Pixely jsou ve své nejhlubší podstatě další typickou Sandlerovkou,kterou budete milovat,nebo nenávidět. Já jeho styl humoru miluju a tady jsem si to skvěle užil. Nápad převést na plátna kin takovou klasiku jako je Pac-man se osvědčil. Skvělá zábava nejen pro fanoušky nerdího humoru.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Hodně nablblá komedie, ale kdo zažil tyto hry v době, kdy to byl technologický vrchol, bude částečně spokojen, jako třeba já. Nápad to není špatný, ale celé se to zvrhlo v béčkovou komedii plnou předvídatelných scén a předem daným závěrem už od prvních minut. Snad ani jako oddychovou komedii tento snímek .. neberu..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Nápad převést nostalgickou hru Pac-Man do celovečerního filmu jsem si tak nějak neuměl představit. Jak takovou hru vsunout do honosného příběhu? Po prvních minutách hotové snímku jsem se tloukl do hlavy. Co může být jednoduššího než mimozemský útok. Jak prosté. O drsnou řežbu se však v žádném případě nejedná. Vše bylo ponecháno přesně tak, jak tato hra vypadala, jen je zasazena do reálného života. A protože s jednou hrou by to nebyl zase až tak lecjaký biják, několik dalších známých se s úctou přidalo. A funguje to. Jako inspirace posloužil tříminutový kraťas pod stejným názvem z roku 2010, kterého se tvůrci věrně drželi. Několik vtípků, které zase až tak moc nepobaví, a jednoduchá rodinná atmosféra potěší pouze nostalgiky a starší generaci, kteří tyto hry velice znají. Pro ostatní tento snímek nemůže připadat jinak než naprostá blbina bez špetky nápadu a vůbec alespoň nějaké té originality. Jako celovečerní pocta 8-bitovým hrám to však nedopadlo zase až tak špatně jak by se mohlo zdát. Břitký děj vyniká hlavně svou jednoduchostí a tak tomu dobře porozumí i poměrně mladší diváci. Co dodat, Z tohohle pecka být nikdy nemohla, ale jako odlehčená zábava by to posloužit přeci jen mohlo.
ballrog
ballrog
21 454 bodů
7
Moje procenta pouze za nostalgii...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Všechno špatně. Od nesmyslného obsazení (Kevin James prezident) počínaje po nulový humor. Nostalgie starých her to prostě nezachrání.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Tohle je prostě tupej americkej průměr, ale úplně ve všem. průměrní herci, průměrný scénář, průměrné triky a i kdysi hitmaker Columbus z toho nevykřeše nic, co by to vytáhlo z průměru. Nemyslím si, že by to mělo někdy na víc, ale při těch obrovských prostředcích do filmu vložených, je to jen průměr...tupý průměr.
lamps
lamps
15 155 bodů
5.5
Po delší době zase jedna všestranně přístupná sandlerovka, která neaplikuje sprostý humor, je nápaditá a splácaná z poměrně chutného postkulturního těsta. Herci jsou ve svých často sebeparodických rolích skvělí (hlavně Kevin James mi náramně sedl) a příběh se nese v nesmírně pohodovém duchu, bez zbytečných trapností a s minimem nadbytečných vedlejších vložek. Škoda jen, že potenciál námětu zůstal krajně nevyužit a že vrcholné, vizuálně velmi přesvědčivé scény herních útoků postrádají na můj vkus větší kreativitu (jak by divák čekal od Chrise Columbuse) nebo vydatnější příval odkazového či čistě situačního humoru (jak by jeden očekával od Sandlera)..Čekal jsem určitě mnohem větší průšvih.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Skvěle skloubené. Retro postavy z her potěšily. Příjemné oživení. Potěšil mě taky Peter Dinklage a jeho postava. Drsňák.
  • vtip
  • známe postavičky v jednom snímku
  • nostalgie
Klajnik
Klajnik
8 584 bodů
4
Blbá kýčovitá podprůměrná blbost. Člověk se na to koukne jen aby viděl PAC MANa ničit město a ani to za moc nestojí.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Jedinou věcí kterou bych tomuto filmu vytknul byla ta dětinskost a Sandlerovská typičnost . Ale vtipné to je i v momentech, kdy na scéně nejsou pixely a vlastně celou tu nostalgyčnost ocení ti starší, co si pár těch sudů od Donkey Konga přeskočili třeba na 286ce a podobných mašinách. Takže super myšlenka a efekty a horší celkové zpracování. 70%