Velká šestka

81%
Velká šestka
Animovaný film Velká šestka se inspiruje stejnojmenným komiksem od společnosti Marvel a je plný nejen komiksové akce, ale i humoru a emocí. Hlavním hrdinou příběhu je mladý geniální konstruktér robotů Hiro Hamada, který se naučí využívat svůj talent. Pomůže mu v tom jeho neméně nadaný bratr Tadaši a jejich kamarádi: dívka Go Go Tamagová, vyhledávající adrenalinové zážitky, čistotou posedlý Wasabi No-Ginger, sličná chemička Honey Lemonová a jejich fanda Fred. Když se parta kvůli katastrofální souhře náhod ocitne uprostřed nebezpečné hry, kterou kdosi rozehrál v ulicích San Fransokya, Hiro se obrátí na svého nejbližšího kamaráda – robota jménem Baymax - a přetvoří svou partu přátel na high-tech hrdiny odhodlané vyřešit vzniklou záhadu.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Původní komiks neznám a vlastně jsem o něm do uvedení tohoto filmu ani neslyšel.To však nemění nic na tom jak jsem si tento animák užil. Animovaná stránka mne úplně odbourala a zase posunula hranici o kus dál. I přes velké množství postav s nimi autoři pracují dobře a každému nabídnout patřičný prostor. Nechybí emoce,humor,dobrodružství a akce. Velká šestka je reklamou na animáky. Přesně takto to má vypadat!
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Velmi zajímavý a povedený animák. Padouch a superpartička klaďasů, to je sice k vidění často, ale tady je to vyšperkováno o skvělého robota původem medika, který je kouzelný. Animace velmi slušná, má to spád a lehký nenásilný humor. Velmi dobrá podívaná pro celou rodinu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Neskutečně schematický až primitivní film jdoucí proti trendu promyšlenějších a chytřejších animáků. Vyloženě krok zpět v evoluci. V Disney by se měli stydět. Samozřejmě to má řemeslnou úroveň a tempo, takže to docela uteče a neurazí, ale ocenit to nelze. 50 %


Dodatečné informace

Původní název:
Big Hero 6 (více)
  • USA Velká šestka
  • USA Big Hero 6
Premiéra v ČR:
22. 1. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Velká šestka je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch