Grimsby

69%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Baron Sacha Cohen je totální šílenec,který se s každým novým filmem snaží ukázat,že nemá žádné hranice. Grimsby je parádní nekorektní komedie,která na začátku zařadí tu nejvyšší rychlost a tu si drží až do závěrečných titulků. Scéna se slonem je úplnej úlet,který asi každý jenom tak nerozdýchá,ale mne to teda vehnalo slzy do očí jak sem se bavil. Docela mne zarazilo obsazení Marka Stronga,protože já ho mám zařazeného jako seriozního herce,ale po tomto snímku to vše beru zpět. Už navždy to pro mne bude ten chlap ve sloní vagíně
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
Sprostá komedie zacházející za hranu vkusu a nejednoho diváka může pohoršit. Nešetří sexuální menšiny, nerozlišuje rasy, bere si na paškál děti i zvířata.. prostě jízda za hranou první kategorie. Já jsem se pobavil touto komedií s přízemním humorem užil..je třeba mít na to žaludek a brát film s nadsázkou, potom je to zážitek.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Cohen je adept na titul král komedie za posledních 10-15 let. A Mark Strong by měl dostat minimálně nominaci na Oscara, za to jak tohle celé odehrál s tou kamennou tváří. Jinak akční scény hodně luxusní, tohle si Leterrier pohlídal na jedničku.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Několik skutečně šťavnatých a lahodných fórků (Radcliffe a Trump, "Musíš furt na všechno střílet?!") bok po boku otevřené sexuální deviaci pana Cohena a všemožnému využívání análních otvorů, čemuž se sice člověk sem tam upřímně zasměje, ale pořád je životně nebezpečné u filmu jíst, sledovat ho po romantické večeři s partnerem a občas ho také prostě jen sledovat - od dob Borata to jde s Cohenem a jeho originalitou sice z kopce, rovnou směrem k neustálému překonávání extrémů pomyslného komediálního (ne)vkusu, na druhou stranu ale od dob příšerného Bruna Sacha dokáže zplodit příběh, který drží pohromadě a angažováním hereckých es prokazuje, že zábavnější a nablýskanější prezentaci buranství a imbecility si filmový svět zkrátka jinde než u něj neobjedná. Velký palec nahoru Marku Strongovi, který si ze sebe také umí udělat řádnou legraci a tuhle nevídanou řiťojízdu si zřejmě náležitě užil, stejně jako z větší části i já...
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Grimsby je další komedie od Sachy Borena Cohena a jako odvykle je v ní vulgární a někdy i nechutný humor. Humor je docela vtipný ale neujdete pár nechutnostem. Obsazení je tu skvělé- Mark Strong si agenta MI6 dává (je zajímavé že Strongův přítel je Daniel Craig) a to není jediné. Příběh je docela pěkný ale neujdeme některým klišé a opět to není moc originální. Je to však zábava a vy se budete smát i když nechcete.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Akce propletená s komedií vypadá dobře a sedí. Drsná zábava. A Trump to schytal krásně.
  • akce
  • humor
  • nechutnosti
Toren
Toren
5 155 bodů
8
Co jsem to ku*a viděl?! Nevkusně přehnané (a mnohdy extrémně vtipné) fóry, emocionální flashbacky, dravě nasnímaná akce, nápaditý scénář a buranská atmosféra v jednom. Tohle budete buď milovat, nebo nenávidět. A sloní ejakulaci jen tak z hlavy nedostanete... věřte mi.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
Zatim asi nejhorší Cohenův film. Už tisíckrát omletý vtipy, který nebyly vtipný už ani při svym vzniku a Bčkovej děj, kterej někdo hodně, ale hodně solidně odflákl.. Na to jak dlouho se na novej Cohenův film čekalo, tak celkem zklamání..-Snad se příště předvede s něčim lepšim..
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
9
Och bože, Sacha Baron Cohen je naprostý génius. Málem jsem v kině umřel smíchy - jako už tolikrát u jeho předchozích filmů. Scéna se slony je něco neuvěřitelného. Na tom filmu mě strašně baví nejenom jeho skvělé filmové narážky, nepolevující tempo, překvapivá promyšlenost a odzbrojující nálož nechuťáren a velkolepých fórů, ale i to, jak vlastně jen tak mimochodem ukazuje, jak jsou všechny špiónské filmy strašný shity. Grimsby není pro každého, ale za mě naprosté nadšení a megazážítek z kina.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Byla to velká *prdel* :D.