Grimsby

69%
Grimsby

Sacha Baron Cohen, tvůrce Borata, Bruna, Diktátora a Aliho G je zpátky v nejbláznivější komedii roku! Tentokrát jako nepříliš povedený bratr jednoho z nejlepších špiónů světa. Sympatický, avšak trochu přihlouplý fotbalový hooligan Nobby (Sacha Baron Cohen) se po letech setká se svým bratrem Sebastianem (Mark Strong), neúprosným MI6 agentem, aby společnými silami odvrátili globální teroristický útok a zároveň dokázali, že za každým velkým špiónem se skrývá nevydařený sourozenec.

Nobby má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)




Recenze: Grimsby

Kinobox.cz
60%

Váš vztah k tomuhle filmu bude asi hodně záviset na tom, jaký vztah máte třeba k filmům Meet The Feebles nebo Freddy Got Fingered. Já poměrně kladný. Pokud jste jimi zhnuseni (jako velká část populace), Grimsby není komedie pro vás.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Baron Sacha Cohen je totální šílenec,který se s každým novým filmem snaží ukázat,že nemá žádné hranice. Grimsby je parádní nekorektní komedie,která na začátku zařadí tu nejvyšší rychlost a tu si drží až do závěrečných titulků. Scéna se slonem je úplnej úlet,který asi každý jenom tak nerozdýchá,ale mne to teda vehnalo slzy do očí jak sem se bavil. Docela mne zarazilo obsazení Marka Stronga,protože já ho mám zařazeného jako seriozního herce,ale po tomto snímku to vše beru zpět. Už navždy to pro mne bude ten chlap ve sloní vagíně
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Sprostá komedie zacházející za hranu vkusu a nejednoho diváka může pohoršit. Nešetří sexuální menšiny, nerozlišuje rasy, bere si na paškál děti i zvířata.. prostě jízda za hranou první kategorie. Já jsem se pobavil touto komedií s přízemním humorem užil..je třeba mít na to žaludek a brát film s nadsázkou, potom je to zážitek.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Cohen je adept na titul král komedie za posledních 10-15 let. A Mark Strong by měl dostat minimálně nominaci na Oscara, za to jak tohle celé odehrál s tou kamennou tváří. Jinak akční scény hodně luxusní, tohle si Leterrier pohlídal na jedničku.


Dodatečné informace

Původní název:
The Brothers Grimsby (více)
  • Velká Británie Grimsby
  • Velká Británie The Brothers Grimsby
Premiéra v ČR:
10. 3. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
Velká Británie, Austrálie
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
27,98 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Grimsby je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch