Méďa 2

76%
Méďa 2
Mimořádně úspěšná komedie Méďa názorně předvedla, že když jste z plyše, nic vás nezastaví, aspoň co se humoru týče. Dobrou, i když možná i lehce znepokojující zprávou je, že v pokračování se Méďa Ted vydává v doprovodu věrného parťáka Johnnyho v podání Marka Wahlberga ještě o pár kroků dál. Dobré příběhy končí svatbou, ten náš jí začíná. Urostlé a blonďaté pokladní Tami-Lynn nevadí, že je její manžel chlupatý po celém těle a navíc měří o metr a půl míň než ona. On by jí na oplátku chtěl dopřát miminko, jenže jaksi technicky… plyšák a lidská bytost… Nakonec se rozhodnou pro umělé oplodnění. A v okamžiku, kdy Ted s Johnnyho pomocí má potřebné sperma takřka na dosah ruky (či spíše packy), zařehtá úřední šiml, který rozhodne, že medvěd původem z hračkářství nemá na potomky nárok. Jenže Méďa a Johnny jsou hromský kámoši, jen tak něčeho se neleknou, a tak si najmou právničku. Je blonďatá, okatá a taky trošku hulí, takže veskrze sympatická. Nesourodá trojka se pustí do předem prohraného boje s takovou vervou, že se nebudete stačit divit...



Recenze: Méďa 2

Kinobox.cz
60%

Jak se film blíží ke konci a dojde k "velkému finále" (na newyorském ComicConu), drhne stále více, a stále více se mění v přehlídku popkulturních citací, které jsou občas velmi obskurní, ale nijak příliš vtipné.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
První Méďa to bylo obrovské zjevení na filmovém plátně. Ostrý a nekorektní humor plný sprosťáren je i v tomto pokračování,ale už to prostě není tak zábavné. Hodně se zde tlačí na pilu a spousta fórku vyloženě prosí o divácký smích. Wahlberg s Méďou jsou opět super a pár scén je geniální - Flash Gordon. Ve výsledku je to pro mne taková lepší podívaná.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Stále dobré, i když už ne tolik, jako první díl. První Méďa mě dostal svojí vulgaritou, bezprostředností a upřímností.. zde je to znovu, jen už to není poprvé. Příběh je takový standardní, uraženecký. Každopádně je to pořád velká sranda často za hranou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První dojmem bylo sice mírné zklamání, že už to prostě není taková pecka, ale po pár dnech to chci vidět znovu. Pár scének zase sahá po přídavku "kultovní".


Dodatečné informace

Původní název:
Ted 2 (více)
  • USA Méďa 2
  • USA Ted 2
  • USA Macík 2
Premiéra v ČR:
2. 7. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Čeština:
Méďa 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Méďa 2


Podobné


Powered byJustWatch