Detektiv z Hongkongu

59%
Detektiv z Hongkongu

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)




Recenze: Detektiv z Hongkongu

Kinobox.cz
55%

Skiptrace rozhodně není žádným velkým utrpením. Dívat se na film dá, sem tam nechybí nějaký slušný souboj nebo vtipný moment, celek je ale zcela zaměnitelný a vyjma jednoho momentu i zapomenutelný. Což je u Jackieho vždycky ohromná škoda, protože víme, že to umí podstatně lépe.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Po touhle filmu jsem dlouhá léta prahl,aby se Jackie Chan opět objevil v pořádné akční komedii kde můžu předvést svůj kaskadérský um a smysl pro humor. Výborně mu zde sekunduje Johnny Knoxville,který hraje překvapivě velmi dobře. Příběh má spád a nabízí spoustu zábavných scén. Nejvíce se mi líbilo,když Jackie zpíval Rolling in the Deep od Adele.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Jackie Chan je zpět a i ve svých 62. letech stále v plné formě. O to víc to udivuje, neboť už před lety chtěl s akčními rolemi skončit. Dějově se v podstatě jedná o dobrodružné road movie, kde cestuje čínský policista, který má za úkol dovést do Hong Kongu amerického gamblera. Použita je stará známá šablona, kdy policajt je vážný s určitou zodpovědností, zato člověk kterého vede je až neuvěřitelně živý a hlavně ukecaný. Jackiemu tu sekunduje Johnny Knoxville. Ano, to je ten z ´Jackass´. Takže je jasné, kdo se nejvíce stará o zábavu, i když se Jackie také nenechává zahanbit. Svůj humor během soubojů ani zde nevynechal. Celkově to však už přeci jen není ono co dříve. Příběh je značně jednoduchý, průměrně zábavný, dostatečně akční a příjemně odsýpá. Je to film ve stylu 90. let a tak značně rychlé a přeefektované scény tu nejsou. Během natáčení akčních scén se však tvůrci opět nevyhnuli použití lan, což je v mnoha případech vidět. Jiné to už prostě nebude. Film tedy svou atmosférou připomene staré dobré snímky tohoto druhu. Vyloženě pecka z toho nebude, ale za zvážení rozhodně stojí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Otřepaný námět s protivným Knoxvillem, Jackiem "na tohle už jsem fakt starý" Chanem a režisérem, který dobré filmy točil před 20 lety. Čtyři scénáristi u takhle jednoduchého námětu, a stejně nedokázali zplodit aspoň jednu vtipnou scénku. Mizerný film.

Dodatečné informace

Původní název:
Detektiv z Hongkongu (více)
  • Čína Detektiv z Hongkongu
  • Čína Tiaoyue Zhuizong
Země původu:
Čína, Hong Kong, USA
Rozpočet:
32 mil. USD
Tržby:
58,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Detektiv z Hongkongu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch