Constantine

74%
Constantine
Plakát traileru

Muž pronásledovaný vlastním osudem i minulostí bojuje s démony, kteří útočí na náš svět, aby ochránil lidstvo před pádem do temnoty.





Recenze: Constantine

Kinobox.cz
80%

Seriál se nemůže chlubit hvězdou v hlavní roli (o Mattu Ryanovi jste pravděpodobně nikdy neslyšeli), ani působivými obrazy z Pekla (televizní rozpočet má své limity). Přesto se jí povedlo zdánlivě nemožné - daří se jí vykreslit hlavního hrdinu přesně v takových barvách, v jakých je třeba.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Ačkoliv mám hodně rád filmovou verzi Constantina s Reevesem,tak se mi dost líbí i tento seriálový počin. Každý díl má spád a hlavně dobrou "hororovou" atmosféru. Efekty jsou na seriál povedené a Matt Ryan mi do role Constantine sedí. Škoda,že vzniklo jen 13 epizod.
Klajnik
Klajnik
8 584 bodů
0
Dobrá sračka. Nelíbilo se mi to tenkrát a dnes by se mi to líbilo ještě méně. Klasická hnusná podívaná podprůměrného rozměru, jenž se může pyšnit titulem "ztráta času". Stačí se podívat do galerie - takhle nevypadá kvalitní projekt. Zvláštní odpor si tahle mrdka zaslouží i z důvodu, že dostala přednost před dvojikou Constrantina s tváří Keanu Reevese, jenž o ní měl zájem stejně jako další tvůrčí štáb. Studio má s touto postavou však jiné plány. Ty jiné plány však stojí za hovno. Rusové říkají: "naplivat".
Floridsky
4 376 bodů
8
Celkem svižné, trochu hororové a hlavně jeden z mála DC seriálů, který je fajn a moc nenudí. Velkým problémem je spíš to, že je jen jedna série a nic moc se nedozvíme.

Dodatečné informace

Původní název:
Constantine (více)
  • USA Constantine
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné