Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

66%
Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu
Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. Na filmovém plátně se vedle této dvojky představí celá parta populárních Peanuts, a tak ve filmu nechybí Charlieho největší kamarád Linus a jeho poněkud protivná sestra Lucy, nebojácná Patty Peprmintová, Charlieho mladší sestra Sally, spokojený Špindíra, hudební génius Schroeder a další. A pořádně to roztočí. Film SNOOPY A CHARLIE BROWN. Peanuts ve filmu je  - vedle velké zábavy – také poctou autorovi jeho předlohy, kterým byl americký výtvarník Charles M. Schulz (1922 – 2000). Komiks se v novinách poprvé objevil 2. října 1950 a nové díly vycházely až do 13. února 2000. Vychází ve více než 2600 novinách v 75 zemích a je přeložen do více než 20 jazyků. (Cinemart)



Recenze: Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

Kinobox.cz
40%

Nevím, jestli tenhle film bude mít u někoho úspěch, ale pokud ano, tak nejspíš u toho maličkého segmentu dětí, které už jsou příliš staré na "Teletubbies", ale ještě příliš mladé na "Pokémony".


Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
50% za romantickou linku i animaci. Kdyby to bylo celé o dobývání nové dívky ze třídy, tak by to bylo super, rozhodně za více %. Rušivá linka Snoopyho je navíc. Pro děti maximálně do 10 let.. a těm se to může líbit.
  • nostalgie k seriálu :) a romantická linka školáčků
  • scénář a stavba filmu, resp. paralela Snoopyho k příběhu Charlie Browna
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
10
Nejlepší film od studia Blue Sky, úžasný příběh který mi trochu připomíná film Deník malého poseroutky akorát o něco roztomilejší a taky občas o něco vtipnější, nejlepší scénář který kdy Blue Sky udělal, akorát kde mi scénář přišel slabý tak je to v humoru ale nejspíš je to tím českým dabingem který jen občas pobaví, Blue Sky a jeho kvalita u tohohle filmu je ze všech ta nejlepší kterou kdy Blue Sky udělal a to ne jen v kvalitě ale taky u postav které udělali přesně podle toho starého námětu který je taky dobrý, nikdy jsem neslyšel o Snoopy a Charlie Brown ale viděl jsem jednu epizodu Simpsonovíh kde byla na to parodie a pobavila mě ale potom jednoho dne sem viděl jeden díl a taky mě rozesmál a doufám že jednoho dne potkám těch dílu více, jinak hodnotím: Animace 10/10 Postavy 10/10 Příběh 10/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐⭐ 10/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Peanuts Movie (více)
  • USA Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu
  • USA The Peanuts Movie
Premiéra v ČR:
23. 2. 2024
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
99 mil. USD
Tržby:
246,23 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch