Zvonilka a piráti

67%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
5.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Lucyen
Lucyen
919 bodů
8
Snad nejslabší příběh ze série o Zvonilce, nevtáhl mě tolik do děje jako ostatní díly. Příběh je překombinovaný, Zvonilka již nemá takovou sílu, aby udržela děti sedět nehnutě a nevěřícně pozorovat svět, ve kterém žije. Ještě že animace se nemění a dá se na ně koukat i po několikáté.
vaclav-pilnik
217 bodů
5
Tenhle díl sice není tak dětinský jako první, ale řekl bych že je nejslabší. Zvonilka v podstatě zapadla mezi ostatními vílami, je prostě jedna z mnoha. Nijak není vysvětleno jak se piráti dostali do říše víl a ani animace se mi místy nezdála nijak zvlášť podařená. Víly z jiných než letních období tam sice jsou, ale jako by nebyli. Njn pro děti asi dobrý.
Marci55
148 bodů
6
Protože jsem viděla Zvonilku a tajemnství křídel, těšila jsem se na toto pokračování. byla jsem ale trochu zklamaná. Dějem mě již tento díl tak nezaujal a děti to měli podobné. Nevydrželi se na ni soustředit. Jinak ale postavičky krásné a určitě se bude jiným dětem líbit.
sari.jurikova
104 bodů
8
Další zpracování dětmi oblíbené animované víly Zvonilky. Oproti předchozím dílům byl tento trochu slabší. Avšak líbila se mi zde chytlavá písnička Hej hou ty piráti zastavit nejdou :D
janmolek
janmolek
46 bodů
Pekný príbeh nie len pre najmenších