Hitman: Agent 47

55%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Když už má přijít remake nějakého snímku,tak bych čekal,že přijde aspoň s něčím inovativním,ale zde se to nestalo. Rupert Friend není jako 47 špatný,ale Timothy Olyphant byl přece jen o chlup lepší. Pro fandy herní série se ve snímku nachází spousta narážek,ale to je pro normálního diváka nepodstatné. Akční scény jsou příliš bez nápadu a milionkrát viděné v jiných filmech. Kameraman občas vykouzlí zajímavou momentku,ale to je tak vše.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
celkem slušná akční podívaná. Když si člověk poskládá střípky děje, je v něm spousta věcí totožných s Terminátorem. Herci se extra nepředvedli a není tam z tohoto pohledu na co koukat ( možná si přijdou na své pánové, když je hlavní hrdnika v bílém tílku :D ). Film má slušný spád a vůbec mě neurazil.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
4
Marná sláva. Ve snaze Hitmana na základě známé videohry vylepšit a vyvarovat se minulých chyb vznikla podivnost velmi připomínající jinou filmovou a seriálovou postavu a tím je Kurýr. Rychlá akce střídající druhou, místy nepřehledný střih, tak jednoduchý děj, že je podiv, že tu vůbec nějaký je a to nejdůležitější, s danou hrou to má velmi pramálo společného. Nový představitel to svým vzhledem také nevytrhl. Předchozí měl tvář moc dětinskou, tento zase vypadá daleko více staře. Zdá se být postava nevděčná. Jako rychlý akční film je na dnešní dobu příhodný, ale když jde o adaptaci videohry, přeci by se toho měli tvůrci držet.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tupoučké akční béčko, ve kterém hlášky nebaví a akce nudí. Snad se Friend v podobných sra.kách nezahrabe.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Agent je neskutečně neohrožený a divím se že ho nehrál nedotknutelný Statham. To by teprve byla pořádná blbost. Je to jako novodobý RoboCop. Vždy vyvázne bez škrábnutí. Až na vyjímku. Film je plný nesmyslných a nereálných vizuálních efektů což díky tomu snižuji hodnocení. Agent nesympatický. Kde se poděl Timothy? Přehnaně přehnaný film. Proč pro agenta frajera vybrali zrovna červené auto? Takové dívčí. A proč vráží do filmů většinou Audiny? Na druhou stranu je to plně akční podívaná, ale filmy nejsou jen o efektech. Možná zaujme spíše mladší generaci co si na takové přehnané
  • akce
  • nesmyslné efekty
  • samotný agent
M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
Učebnicový príklad zlej réžie ,ktorá totálne znásilňuje originálnu hernú predlohu. Tak za prvé - odkedy má Hitman toľko vlasov a ochlpenia celkovo? Za druhé - ,čo sú to sakra za efekty !? A za tretie - proste prečo? Po celý čas som si mal chuť vypáliť oči rozžeraveným nožom a keď som si myslel ,že už viac sračiek sa tu ukázať ani nedá ,vždy sa ukázalo niečo absurdné ,čo ma nakoniec presvedčilo o odpade. Za efekty alá Tim Miller ,ktoré tu ,ale nie sú myslené ironicky a za zničený koniec som si povedal ,že mu aj takú známku udelím. Jediné miesto ,kde film zapadne je v televízii ,aby zaplnil miesto vo vysielacom čase po polnoci. Známka: E
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
2 hvězdy za nějakou tu estetičnost a akční scény. Když už se film jsenuje kurýr, co kdyby se držel předlohy tichého zabijáka. Většina přestřelek pěkně stupidní, avčak na konverzace to nemá. Dialogy jsou naprosto povrchní a směšné. Rupert Friend se na Hitmana nehodí - nemá šišatou hlavu a ani neni plešatej. Tenhle film opravdu nemá nic dobrého. Je to podprůměrný akčňák s hezkým vizuálem ale zbytek je stupidní. Je vtipné, že někteří lidé sem napíšou "nejlepší film roku 2015" tihle odborníci s nulovym rozhledem by se měli jít zahrabat.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Vliv německé produkce je sakra znát. Dějově celkem slabé a když už dojde na akci, tak plácaj efekty tam, kde to ani není potřeba. Jediné co stojí za řeč je Quinto a ty audinky. Když už nic, tak alespoň těch zpomalených záběrů tam mohlo být víc. 43%
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Co říct, no ... je to horší než jednička (hlavně kvůli postavě Johna Smithe .... největší WTF roku a hlavně důvod, proč si z tohoto filmu budu dělat legraci do konce života), je to více digi než jednička, a to je asi tak všechno. Je tu pár odkazů na herní sérii, to jo ... ale ten Quinto, ty vole... Jinak Híťa se tu chová stylem "kill 'em all" a to dokonce i v místě, kde je XY očitých svědků. Pokud ovšem chcete nenáročné akční béčko, tak si to někde sežeňte.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Další pro mě úspěšná herní předělávka, která zcela ne po právu sklidila urážky a posměch. Hitman je hra o zabíjení, kde pachatel přemýšlí a plánuje, takže asi nebude jenom stroj. Nepřeberné množství možností z ní dělají hitovku od prvního do posledního dílu. Také já oceňuji, jaký arsenál zbraní, chvatů i nápadů použil ten filmový 47. A protože mě film hned od počátku ujistil, že ho nemám brát z hlediska reality moc vážně, mohl jsem si vychutnat i vylepšeného badguye. Prostě jsem to nebral tak vážně a moc jsem si to užil.