Vlhká místa

52%
Vlhká místa
Plakát traileru

Osmnáctiletá Helen ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli, kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Za tu perverzní touhu odhalovat šokantnosti jen pro odhalování šokanstnístí by si to zasloužilo klidně odpad, ale to si ještě promyslím. Srovnat se to dá s aktuální tuzemskou Nepravděpodobnu romancí, oproti které to alespoň drží pohromadě a má nějaký základní smysl. Což je pokrok oproti minulému Wnendtově filmu, který smysl nedával nijak. Tak tedy hádám, že přičítám body za pokrok... zatím 2 a 1/2.
naineko
naineko
1 480 bodů
10
Tak tohle byl perfektní nářez. Zřejmě nesedne jen tak někomu. Holt nejde o jednohubkový komiksový výplach nebo tupou romanci. Ano je to nechutné, pro někoho i perverzní. Život už takový holt je (a hemeroidy do něj rozhodně patří). Komedie se pomalu přehoupne do psychologického dramatu. Na pozadí dekonstrukce stereotypů, společenských zvyklostí, kulturních mýtů.

Dodatečné informace

Původní název:
Feuchtgebiete (více)
  • Německo Vlhká místa
  • Německo Feuchtgebiete
Premiéra v ČR:
21. 11. 2013
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Německo
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné