V zajetí démonů 2

80%
V zajetí démonů 2

Role manželů Lorraine a Eda Warrenových si ve filmu zopakovali Vera Farmiga a Patrick Wilson. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit. Budou se snažit pomoci svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy. (Freeman Ent.)




Recenze: V zajetí démonů 2

Kinobox.cz
80%

Herecký výkon Madison Wolfe jakožto malé Janet je pak přímo ohromující. Uvěříte jí naprosto všechno a pokud jste se dívali na originální záběry z toho případu, tak je až neuvěřitelné, jak Madison dokázala Janet ztvárnit.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8.5
Tohoto pokračování jsem se celkem bál. Přece jen jednička byla geniální a natočit tak pokračování muselo být pro Wana pořádnou výzvou. Musel přijít s novým zajímavým příběhem a zároveň se pokusit nevykrádat. Ono se mu to povedlo vlastně tak na půl,ale natočil to tak precizně,že si i tak naděláte do kalhot. To jak buduje atmosféru a napětí je jedinečné. Lekačky fungují s maximální přesností a i když to kolikrát čekám,tak se stejně leknu. Takto by měly vypadat hororové filmy kde se budete bát o hlavní hrdiny.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Volné pokračování do sebe nabralo už daleko více motivů a postav z různých hororových či paranormálních snímků a kupodivu to do sebe dobře zapadá. Vývoji scén se dává více času, takže mrazivá atmosféra nabírá na síle pomalu avšak efektivně. Díky tomuto faktu je také o něco delší stopáž. U některých scén ale bohužel tento postup vytváří dojem onoho natahování přeci jen až neskonale moc. Když se prostě dlouho až předlouho stále nic neděje, zážitek se pomalu obrací v nudu a to jistě nebylo záměrem. Stejně jako posledně je příběh pro veterány takovýchto snímků opět předvídatelný, ale pro novou diváckou generaci se jedná o úžasný filmový zážitek, který snad probudí touhu vidět i ty mnohé předchozí. Takový Poltergeist je jasná volba
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Wan je pořád třída, jenže už to všechno začíná být trochu ohrané. Jede se podle jeho klasických not, u kterých jsem sice většinu času měl hodně nepříjemný pocit, ale na 130!! minutový horror to prostě pořád bylo málo. Hlavně ta druhá půlka se fakt vlekla.


Dodatečné informace

Původní název:
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (více)
  • USA V zajetí démonů 2
  • USA The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
  • USA The Conjuring 2
Premiéra v ČR:
9. 6. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
321,83 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
V zajetí démonů 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce V zajetí démonů 2


Podobné


Powered byJustWatch