Insidious 3: Počátek

63%
Insidious 3: Počátek

Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný v době před strašidelnými zážitky rodiny Lambertů, divákům odhaluje osudy nadané jasnovidky Elise Rainierové (Lin Shaye), jež se po jistém váhání rozhodne pomocí svých schopností kontaktovat mrtvé, aby tak pomohla mladé dospívající dívce (Stefanie Scott), kterou si vybrala za svůj cíl nebezpečná nadpřirozená bytost. (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Třetí díl převzal po Wanovi jiný režisér a já tím pádem trochu znervóznil. Bál jsem se,aby kvalita nespadla dolů a z této série se nestala další ždímačka na peníze. Po shlédnutí jsem vcelku spokojený. Kvalita šla sice trochu dolů,ale nebylo to zas tak zlé a v rámci hororového žánru se jedná o nadprůměr.
Pete69
Pete69
29 767 bodů
7
Slušná duchařina, líbilo se mi to více, než druhý díl. Opět hutná atmosféra a třetí pokračování vsadilo na více výživných a povedených lekaček. Časový návrat před první díl přisuzuji lehké bezradnosti scénáristy a přišlo mi to zbytecné. Ve výsledků je to horor se slušnou kvalitou.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Prostě už ne. Tento třetí snímek je naprostou zbytečností nepřinášející nic nového a podstatného a jen opakuje vše již vyřčené. Kdo viděl předchozí díly a hlavně klasický ´Poltergeist´, bude zde předvídat každičkou dějovou minutu. James Wan, režisér jedničky a dvojky dal tentokrát od toho ruce pryč a tak se toho chopil samotný dosavadní scénárista Leigh Whannel. Ne, špatně to nenatočil. Atmosféra je budována přívětivě a děj se vyvíjí pozvolna, avšak jako prequel působí pouze jen jako doplněk série bez nutnosti své existence. Takže tu máme opět strašidelný dům, kde se dějí věci vskutku nevídané a jisté osoby se tomu snažící přijít na kloub a udělat všemu přítrž. Nic víc, nic míň.

Dodatečné informace

Původní název:
Insidious: Chapter 3 (více)
  • USA Insidious 3: Počátek
  • USA Insidious: Chapter 3
Premiéra v ČR:
4. 6. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
112,98 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Insidious 3: Počátek je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Insidious 3: Počátek


Podobné


Powered byJustWatch