Mortdecai: Grandiózní případ

60%

Komentáře a recenze 59

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Jakoby už Johnny Depp nevěděl jak hrát a proto každou svou novu postavu ztvárňuje ve stylu své největší herecké role Jacka Sparrowa. Mortdecai je totiž v mnoha pohledech zcela stejný a jen ukazuje Deppovu hereckou sterilitu posledních let. Když pominu výkon Deppa,tak je film velmi zábavný a kriminální zápletka zajímavá. Celkově se jedná o příjemnou podívanou.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Odpad nedávám jen proto, že jsem byl minulý týden na Babovřeskách, takže mám o laťkách určité představy. Ale jinak tahle vyčpělá, nevtipná a naprosto nezvládnutá věc rozhodně nabývá odpadních hodnost. Kdybych měl nějak definovat trapnost, definuju jí odkazem na tenhle film, který postrádá zábavné postavy, timing gagů (bohužel ne gagy samotné, takže vidíme, které části měly být vtipné, a tím smutněji působí, že nejsou) i trochu zajímavou zápletku.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mohla to být fain dobrodružná komedie, nebýt faktoru Depp. To jeho pitvoření prostě dokáže zabít sebelepší scénku. Fakt mu nikdo nemůže na place říct, že právě teď netočí Piráty?
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Obrovská ptákovina, která mě naprosto minula. Humor jsem nechápal, Deppův bizarní zjev mi nepřišel komický, ale slizký, téměř odpudivý, a to je to můj oblíbený herec. Na komedii málo vtipné, jako akční film to nemůže brát nikdo vážně. David Koepp je skvělý scenárista, ale režírovat neumí. Velký přehmat.
sabule
14 227 bodů
6
Film jsem viděl nedávno v kině a je to slušná krimi komedie.Depp opět nezklamal a je znovu lehce přihlouplý jako ve filmech Tima Burtona.Samozřejmě už natočil lepší pecky,ale tento film nezklame.A Gwynet Paltrow je i ve svých letech pořád pěkná kočka a asi nejvíc se mi líbil drsný a nesmlouvavý sluha-ranař.Film doporučuji hlavně k pobavení.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Co to má jako být? Se Verbalovi ani nedivím. Hvězdičku za Gwyneth a hvězdičku za občasnou akci a námět. Johnny Depp ze sebe dělá šaška na entou, už se těším na nějaký film, kde bude hrát normální roli (Piráty nepočítám). A ten dabing je něco otřesnýho. 37%
avenis
avenis
8 137 bodů
9.5
Ten prokletý dávivý reflex! Tedy nečekala jsem bůhvíco, ale to navalování po polibku mě fakt bavilo. A nejen to. Nedalo se nepovšimnout napodobeniny Manciniho hudby z filmu Komisař Clouseau na stopě. Všechno už tu bylo, teď jde jen o to, dobře to zrecyklovat. A proč ne? Akční komedie má jen pobavit a to se mi stalo. :-) (25.4.2016)
B3n
4 060 bodů
4
Ewan zachraňoval celý film. Když byl na plátně, tak se mi film velice líbil, ale když jsem musel koukat na Deppův knír tak to byla katastrofa. Ale bylo zajímavý vidět Jeffa Goldbluma po dlouhý době ve větším filmu
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5.5
Komedie s Johnny Deppem.Dávám 55 procent.Je tam docela hodně akce.Slabší průměr.Depp s knírkem milující peníze a jako aristokrat.Viděl jsem to nedavno a bylo to sice trochu zklamání,nebot Depp měl už lepší role,ale přesto docela příjemná a akce plná komedie...Charlie Mortdecai je jako Johnny Depp místy docela vtipný a koukatelný.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
5.5
Film plný suchého humoru a kníra pana Charlieho Mortdecaila. Komedie, která se rozhodně nezapíše do dějin filmové kinematografie jako nezapomenutelný snímek, ale na sobotní večer u televize jako dobrá zábava.