Návrat blbýho a blbějšího

56%
Návrat blbýho a blbějšího
Plakát traileru

Jim Carrey a Jeff Daniels se vrací ke svým legendárním rolím Lloyda Christmase a Harryho Dunnea v pokračování kasovního trháku, který žánr filmové grotesky kopnul přímo do rozkroku – ve filmu Návrat blbýho a blbějšího. Režiséři původního snímku, bratři Peter Farrelly a Bobby Farrelly, se s Lloydem a Harrym vydávají na cesty ve snaze nalézt dceru, o které Harry nikdy netušil, že má, a chopil se tak zodpovědnosti, kterou by mu nikdy nikdo neměl svěřit.

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu“, ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně...




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Na tento návrat jsem se hrozně těšil a moc jsem si přál,aby byl film aspoň z půlky dobrý jako jednička,protože ta je v mých očích lídrem komedií 90. let. Hned jak to bylo možné,tak jsem film navštívil v kině a nelituji ani jedné koruny utracené za vstupné. Film sice nebyl tak dobrý jak bych si přál,ale i tak mne velice pobavil a dal mi vzpomenout na to jaký je Jim Carrey skvělý herec. Některé scény jsou tak dobré,až mi vehnaly slzy do očí. Scéna s vlakem,nebo když se vydali hledat dceru podle adresy na dopise mě úplně dostaly. Jediná věc,kterou jsem jen těžko vstřebával byl kolikrát pohled na Jim. Teprve při pohledu na něj nám dojde jak ten čas letí a je jedno jestli jste filmová star,nebo divák v kině.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi 3x jsem se solidně rozchechtal, ale i tak je tohle šílené zklamání. Až na pár scének to tře bídu s nouzí, a pokusy působit vtipně, jsou tady většinu času dost křečovité. A to říkám jako člověk, který by si první díl mohl pouštět několikrát do měsíce.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Slabší pokračování. Už to není tak ulítlé jako první díl.

Dodatečné informace

Původní název:
Dumb and Dumber To (více)
  • USA Návrat blbýho a blbějšího
  • USA Dumb and Dumber To
  • USA Blbý a blbější 2
  • USA Blbý a blbší 2
Premiéra v ČR:
4. 12. 2014
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
169,84 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Návrat blbýho a blbějšího


Podobné