Oggy a škodíci

65%
Oggy a škodíci
Plakát traileru

Oggy a škodíci se konečně dočkali filmového zpracování! Celých 80 minut záškodnictví Oggyho a jeho zlomyslných nepřátel můžete už tento podzim vidět na velkém plátně. Již od stvoření světa jsou kocour Oggy a švábi Joey, Marky a Deedee zamotaní do věčné bitvy. Jejich boj je tak hustý, že nějaká šarvátka mezi dobrem a zlem je proti tomu úplné prd.

 



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Kvalitně je to trochu horší než samotný seriál,ale i přes to všechno je tento snímek zábavnou podívanou,kterou budou hlavně děti zbožňovat. Je to barevné,hravé a hlavně šíleně ujeté. Animace si zachovala svou "seriálovou" tvář a je stále velmi originálně pojatá. Nasmál jsem a to už dávno dítě nejsem.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Velký zklamání, Oggyho a šváby (škodíky) miluju, seriál jsem fakt zbožňoval od malička, ale film se moc nepovedl. Ty jednotlivý příběhy jsou dost nudný a hlavně to celé postrádá vtip, u některých scének jsem koukal i na mobil, jestli už nebude konec, protože to vážně strašně nudilo, jako seriál to je pecka, jako film to je takovej průměr, když budu hodnej, 3* dávám jen z nostalgie, ale seriálu to nesahá ani po kotníky.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5.5
Standardní 3 příběhy + 1 micro příběh, dá se to vidět s dětmi, žádný převrat oproti televizní sérii a kdo zná TV sérii, není už co dodat. Kino by si možná zasloužilo víc, ale budiž. Kvalita zábavy byla v rámci očekávání zachována.

Dodatečné informace

Původní název:
Oggy et les cafards (více)
  • Francie Oggy a škodíci
  • Francie Oggy et les cafards
  • Francie Oggy and the Cockroaches
Premiéra v ČR:
19. 9. 2013
Distributor:
HCE
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění