The Hungover Games

32%
The Hungover Games
The Hungover Games

Bradley, Zach a Ed vyrazí na oslavu konce svobody jejich homosexuálního kamaráda Douga. Ten se má ženit s Traceym. Jenže pánové se po divoké jízdě probudí v jakési dystopii, ve které probíhá soutěž mezi filmovými postavami. Vyhraje ten, kdo se nenechá zavraždit. Přátelé zjišťují, že se do vražedné soutěže přihlásili dobrovolně ve chvíli, kdy byli pod obraz opilí. Teď se však už ze soutěže nedá vystoupit. Ve chvíli, kdy jsou přátelé vysazeni na bitevní pole, se jim ke všemu ztratí ženich Doug. Bradley, Zach a Ed se ho tedy vydají po okolí hledat. Stávají se však cílem útoku různých filmových postav (Thor, elfové, indián, Carrie atd.). Tyto postavy nejenže se snaží zabít Bradleyho a spol., ale zabíjejí se také navzájem. A tak jsou po několika pokusech o jejich zabití přátelé nuceni zažít upálení skupiny žen, Zachovi před očima zabije indián modrou nahou elfku, do které se Zach zamiloval, a jsou pobodáni geneticky upravenými vosami, které z nich mají udělat homosexuály. Kvůli napadení vosami se rozdělí, ale zanedlouho Edovi dojde, že mohou vyhrát, jen pokud budou všichni dohromady. Tomu nasvědčuje i změna pravidel hry tak, jak ji vyhlašuje šílený producent, který má vše na starost. Ed se v soutěži setkává se sedmnáctiletou Amazonkou Katnip, do které se zamiluje. Dívka přátelům spolehlivě pomáhá zabít jejich protivníky, nakonec však sama umírá Edovi v náručí, když mu před svou smrtí ukáže svá prsa. V tu chvíli se přátelům podaří konečně najít Douga. Šílený producent však opět změní pravidla hry, a tak se mají přátelé pozabíjet mezi sebou pomocí sexuálních pomůcek. Skupina se však nehodlá šíleným pravidlům podvolit, a tak na radu Zacha polyká jedovaté osvěžovače toalety a doufá, že producent je nenechá zemřít. V tu chvíli se však všichni probudí v hotelovém pokoji a uvědomí si, že je nejvyšší čas odvést Douga na svatbu. Na svatbě potkává Ed dívku, která se velmi podobá Katnip.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Na začátek se sluší říct,že se jedná o hroznej film a v žánru parodií o totální odpad. Tak proč ty dvě hvězdy? Protože v dnešní době,která je zaplavená totálníma sračka,které si říkají parodie a zakládají si na fekálním humoru a nehorázné trapnosti se občas objeví film,který není tak moc trapný a proto si jej třeba aspoň trochu vážit. Opět se nevyhneme vykrádání všech filmů,které jsou zrovna v kurzu jak už to bývá v poslední době zvykem,ale jako celek to není tak zlé a to že jsem se ani jednou nezasmál vem čert.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
1.5
Parodie na Hunger Games se vůbec nepovedla, film jsem s velkou dávkou odporu dokoukal, ale téměř jsem se nezasmál. Místo humoru trapné a přehrané scénky absolutně za čarou humoru. Opravdu kravina všech kravin, která by si zasloužila zlatou malinu. 15%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Oukej, nevím co jste čekali, ale zrovna tuhle parodii bych odpady nezasypával. Joo není to nejvtipnější, ale zase je tu nejmíň trapných momentů, co se parodií týče. Párkrát jsem se zasmál a skoro vůbec jsem se nechtěl u tý parodie zabít, takže pro mě je to úspěch. Asi bych dal jen 2*, ale 29%? To si fakt nezaslouží, jsou o hodně horší parodie, jako například nové Scary movie, tohle je o několik stupňů nad ním, i když tu tvůrci úplně serou na děj a je tam hromada nelogičností, prostě parodie jak má být, jen není tak strašně trapná jako ty ostatní.

Dodatečné informace

Původní název:
The Hungover Games (více)
  • USA The Hungover Games
  • USA Felekten Açlik Oyunlari
  • USA Hungover Games - Giochi mortali
  • USA Hungover Games, The
  • USA Igrzyska na kacu
  • USA Los juegos de la resaca
  • USA Los juegos del resacón
  • USA Másnaposok viadala
  • USA Pařba všech pařeb: Poslední kocovina
  • USA Se Beber, Não Entre no Jogo
  • USA Very Bad Games
  • USA Игрите на махмурлука
  • USA Похмельные игры
Země původu:
USA
Čeština:
The Hungover Games je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění