Bláznivá střela

82%
Bláznivá střela
Plakát traileru
Někdo nezažije nic dobrodružného, kdyby se rozkrájel. A někomu stačí vyjít na ulici a ocitne se v samém centru těch nejbláznivějších situací, jaké si umíme představit. Poručík losangelské policie Frank Drebin patří k těm druhým. Dlužno ovšem po pravdě říct, že Frank nedostává nic zadarmo, že na celém tom zmatku, který vždy a všude jeho osobu provází, tvrdě a systematicky pracuje. A protože štěstí, jak známo, přeje připraveným, bývá to ostatní už jen logickým vyústěním děje. Jako třeba teď, kdy má do Los Angeles zavítat sama britská královna Alžběta a oddíl, jehož je Frank členem, je pověřen její ochranou...



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
10
Pokud by existoval žebříček nejlepších komedií/parodií,tak tohle je dámy a pánové jejich vítěz. Smrtící humor dávkovaný v takovém množství,že vás to sotva nechá vydechnout a to všechno skvěle zahrané s kamennou tváří,tak jak to uměl jen Leslie Nielsen.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
8.5
Typický příklad komedie, která si dokáže dělat legraci ze všeho i sama ze sebe. U Bláznivých střel to prostě funguje. Ze všech nejraději mám asi tu třetí, ale kvalita je srovnatelná a všechny tři díly sep ohybují ve stejném duchu. Perfektní zábava typu - vypni mozek a bav se :)O Leslie Nielsonovi nemá smysl mluvit, ten se pro tu roli narodil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jedna z top parodií. Tohle člověk může vidět několikrát do roka, ale mě osobně víc sedí Hot Shots. 7.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (více)
  • USA Bláznivá střela
  • USA The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
  • USA Bláznivá strela
  • USA Bláznivá střela: Z archivů policejního oddělení
Premiéra v ČR:
1. 3. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
12 mil. USD
Tržby:
152,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bláznivá střela je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bláznivá střela


Podobné


Powered byJustWatch