Annie

59%
Annie

11-ročný Riley odchádza s rodičmi a súrodencami na rodinný kempovací výlet do "Brown Mountain" v Severnej Karolíne. O danej oblasti tradujú neuveriteľné historky. V odľahlom mieste uprostred hôr malo za nevysvetliteľných okolností zmiznúť 27 ľudí. Zakaždým, keď sa tak stalo, boli na oblohe očitými svedkami spozorované záhadné svetelné úkazy. Už čoskoro si všetci uvedomia, že toto miesto nebolo najlepšou voľbou na oddychovú dovolenku.

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Annie je klasický americký muzikál,který byl poprvé zfilmován roku 1932. Mne tento příběh malé siroty - černošky - nijak zvlášť nebavil a kromě povedených hudebních čísel (u muzikálu samozřejmost) ničím výjimečným nevyniká. Jamie Foxx byl velmi dobrý a jen kvůli němu stojí film za shlédnutí.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Rodinná komedie o osiřelé holčičce, její pěstounce a zpočátku vypočítavém politikovi. Ve filmu se objevuje spousta známých tváří a specialistů na tento typ filmů, přesto to není žádná sláva. Tohle není zrovna můj šálek kávy, ale musím uznat, že to není nějak nablblé a povrchní - 55%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Dobrý muzikál dělají hlavně chytlavé písničky a zajímavý děj. Tady nic z toho není. Být ale malá holka tak dvě hvezdy přihodím.

Dodatečné informace

Původní název:
Annie (více)
  • USA Annie
Premiéra v ČR:
12. 12. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
65 mil. USD
Tržby:
133,82 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Annie je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Powered byJustWatch