Sex Tape

50%
Sex Tape
Plakát traileru

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Komedie, ve které jsou mnohaminutové pasáže bez pokusů o humor? Ne s Cameron Diaz v čele. I když na druhou stranu nepřestává být legrační představa producentů, že Diaz je přitažlivá pro lidi pod padesát let.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ne moc vtipná reklama na Apple. Scénka u Lowea v baráku je sice luxusní, ale těch 10 minut celý film nezachrání.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5.5
U tohohle filmu jsme si s bývalou přítelkyní říkali, kdo tohle napíše, schválí a pošle do výroby. To je prostě fatální přešlap. Zápletka je děravá jak cedník a bez Cameron Diaz by to šlo do nějaké soft porno distribuce. No, těžkej průměr.

Dodatečné informace

Původní název:
Sex Tape (více)
  • USA Sex Tape
Premiéra v ČR:
21. 8. 2014
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
126,07 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sex Tape je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch