Podfukáři 2

70%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8.5
Podfukáří se mi líbili. Příběh postupně graduje a na konci se vše proplete od geniálního vyústění. Dvojka navíc porazila první díl a to je fajn, proto dávám 85%.
  • Oceňuji hlavně nápad.
  • Herecké obsazení je velmi slušné.
  • Film je na mě trošku více nablýskaný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Plus minus jako jednička, jenže tady je navíc dost nevýrazný záporák a debilní postava (dvojče), díky kterým prostě musím jít níž. Ale asi nebudu mít problém vidět to někdy znovu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Podfukáři 2 nakonec nejsou tak strašní, jak o nich psali domácí i zámořští recenzenti. Kdo viděl jedničku, neměl by být z dvojky naštvaný, ale je také pravda, že moment příjemného překvapení jedničky je fuč a do dvojky přeci jen už nějaké očekávání bylo vkládáno. Film je ale opět solidní limonáda se špičkově nasnímanou akcí, solidní režií Johna M. Chu, jež natočil třeba děsnou dvojku G.I.Joe, ale jinak velmi solidní taneční dvojku a trojku Let´s Dance. Hlavními taháky jsou ale herci a výborný soundtrack.
sabule
14 227 bodů
8
Kdo viděl jedničku,bude asi zklamán,ale kdo neví o co jde,pro něho může film dost zajímavý i když to už není ono.Děj je dost zamotaný a triky dosti nepřehledné,zmatené a hlavně nepravděpodobné.Velké plus je obsazení hlavního záporáka Harryho Poterra alias D.Redcliffa.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Podfukáři 2 je pokračování hitu z roku 2013 který se mi tehdy hrozně líbil. Byl to skvělý oddechový film a tak samozřejmě protože to vydělalo nějaký ten peníz musela vzniknout dvojka kde všechno musí být větší, osudovější a začarovanější. Isla Fisher otěhotněla a tak tu místo ní máme Lizzy Chaplan. Film je dobrý ale............... na jedničku to ani trochu nemá. Daniel Radcriffe je zajímavá nová postava, Lizzy Chaplan také ale všechno už není tak dobré a obzvlášť Mark Ruffalo fungoval líp jako lovec než uprchlík.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
0
Nezajímavý počin.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4.5
Jednička byla takovou fajn kouzelnickou kopií Dannyho parťáků. Pro dvojku Podfukářů ironií osudu platí to samé, co pro Dannyho parťáky 2 - chybí lehkost, je to nepřehledné, hrozně chtěné a utápí se to ve vlastním úspěchu. Zabiják série.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Čekal jsem nějakej pořádnej trik, ale ten mi tam nějak chyběl. Pár scének bylo dobrých, i triků, ale nic velkolepého jako v jedničce se nekonalo, nebo alespoň to na mě tak nepůsobilo.Každopádně ten výřad známých herců potěšil, ikdyž Radcliffe mi asi nebude sedět nikde :-) 61%
avenis
avenis
7 963 bodů
7
První Radcliffův záporák. Zdá se, že tohle mu moc nejde. Leda když na jeho postavu budu nahlížet jako na komediálního záporáka, tak to snad. Pokračování Podfukářů sice přináší nové triky a nový děj, ale tak nějak žádná bomba. Lizzy Caplan jako náhrada za Isla Fischer moc nevyšla. Kluci hrají líp. Shrnutě, docela dobrý k pletení. (25.3.2018)
squirrelpool
squirrelpool
7 012 bodů
4
Možná je to tím, že nesnáším Eisenberga a Radcliffa, ale tohle je ještě horší než jednička. Já fakt nevím, možná to mělo být něco jako Dannyho parťáci, ale místo zlodějů jsou magičtí zloději.Prostě mi připadá blbý zkoušet ve filmu ohromovat kouzelnickými triky. Jo, kdyby to bylo na živo tak mi polezou bulvy z důlků, ale ve filmu jsem už viděl i krakena. Takže to, že někdo leží před Eisenbergem na gauči a jak se přiblíží tak je "puf" najednou za ním, mě na kolena nesrazí.