Crazy Joe

63%
Crazy Joe

Bývalý příslušník britských speciálních sil, nyní opilec a bezdomovec, prchá před bandou zločinců a vloupá se do bytu, aby se před nimi ukryl. Využije příležitosti, když zjistí, že byt patří úspěšnému fotografovi Damonovi, který je teď na osm měsíců pryč, a začne tam přebývat. Aby nevzbudil podezření u sousedů, předstírá, že je Damonův přítel, a začne pracovat v místní čínské restauraci. Mezitím však zjišťuje, že stejná parta, co ho napadla, může i za zmizení jeho přítelkyně Isabel, po které začíná pátrat. Hnán pomstou se tak noří do londýnského podsvětí...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Já mezi těmi všemi Stathamovkami nevidím žádný rozdíl. Všechny mají povedenou akci,fádní dialogy,většinou příběh o pomstě a upraveného Stathmama, který všechny zeseká na hromadu. To je případ i Crazy Joe. Pobavil jsem,tak jak to jen u Stathamových filmů jde.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Jason Statham opět jako tvrdý bijec, ale v poněkud vážnějším tónu. Ano, tady je hlavní devízou potemnělý příběh o pomstě a vykoupení. Britské charizma je z filmu doslova cítit a absolutně nedává šanci ani pramalé ponurosti. Zajímavý je vztah hlavní postavy bývalého člena elitní jednotky s jeptiškou. Tady jsem krapet váhal co tím bylo vlastně sledováno. Každopádně to dopadlo podle uváženého mínění zcela opodstatněně a reálně. Snímek v mnohém překvapí nejen svojí syrovou atmosférou, ale i svými výkony. Jason opět prokázal, že je to především herec, který se nebojí ani dramatických rolí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Netradiční, docela depresivní Statham, špinavý Londýn a jedna zvláštní jeptiška. Za ten závěr palec nahoru, protože i díky němu ten film nejde dostat z palice.


Dodatečné informace

Původní název:
Hummingbird (více)
  • Velká Británie Crazy Joe
  • Velká Británie Hummingbird
  • Velká Británie Redemption
Premiéra v ČR:
14. 11. 2013
Distributor:
Intersonic
Země původu:
Velká Británie, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
8,35 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Crazy Joe je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch