Vražda na jachtě

57%
Vražda na jachtě

Newyorský policista a jeho manželka kadeřnice se na dlouho očekávané cestě do Evropy neobratně snaží vyřešit nepochopitelnou vraždu na palubě miliardářské jachty. (Netflix)




Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Celkem slušná komedie. Samozřejmě příběh tuctový, ale párek komediálních herců zažil spoustu zábavných situací a hlášek je v této komedii nespočítaně. Na Adamovi Sandlerovi bylo vidět, že si roli užívá. Pohodová bláznivá komedie, která mě nejednou rozesmála. 65%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zase to dojíždí na tunu nefungujících gagů a nucených hlášek (poměr klasika 1 dobrá na 2-3 letící mimo) a tak z toho všeho nakonec zůstává pocit, že si Sandler a Aniston hlavně užili prima dovču v Evropě.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Nefungující jako komedie, nefungující jako detektivka a už vůbec nefungující jako parodie na detektivky. Vždy boží Jennifer Aniston to táhne nahoru co to jde, Adam Sandler mě ale štval jako nikdy předtím. Celkem pobavil John Kani, po dlouhý době opět dorazil Terrence Stamp a Luke Evans je sympaťák. Moc zbylejch kladů ale nenacházím a Netflix dodává další podprůměrný snímek, který má štěstí v tom, že šel rovnou na streamovací službu, protože by v normální distribuci snad normálně neměl šanci uspět. Sandlerovy komedie mě dřív vždy zvládli alespoň trochu pobavit, od přechodu na Netflix už to ale zárukou není a chybí mi starý Sandler, který mě dokázal bavit nejen v animované HotelTransylvániovské podobě....

Dodatečné informace

Původní název:
Murder Mystery (více)
  • USA Vražda na jachtě
  • USA Murder Mystery
Premiéra v ČR:
14. 6. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Rozpočet:
24 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Vražda na jachtě


Podobné


Powered byJustWatch