Nekonečná láska

66%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Remake stejnojmenného snímku z roku 1981, natočený podle knižní předlohy od Scotta Spencera, má v jádru věci značné odlišnosti, proto by asi bylo dobré vidět filmy oba. A tak tu máme opět zamilovaný mladý pár, kterému nepřeje otec dívky. Vyprávění příběhu je očekávaně modernější. Vlastně se tvůrci původní film nijak nesnažili kopírovat a šli si striktně svoji cestou. Snímek je mnohem vlažnější a to hlavně co se týče sexuálních scén. Tady oko voyerovo hodně pohoří. Celá koncepce se přesto veze v solidnosti a co si budeme povídat, příběh nejen stále aktuální, ale ve své podstatě i nadčasový. Dramatizace budí umírněnější dojem a týká se to i samotného závěru. Jestliže u původního snímku u romanticky založených divaček na konci filmu slzička ukápla, tady se to bohužel nestane. Škoda, byla šance romantickou atmosféru navýšit a stal se opak. Svůj potenciál však snímek má.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Ne, že by to byl kdo ví jak špatnej film, ale prostě tyhle romantický slaďárny nejsou nic moc pro mě. Vlastně jsem na to šel jenom proto, že jsem neměl co dělat a v kině zrovna nic jinýho nedávali :D Jinak samozřejmě scénář podle nejstarších romantických filmů a klišé víc, než je normálně zdrávo.
  • slušné obsazení
  • klišé střídá klišé.
kijifa
kijifa
335 bodů
7
Možná jsem nenapravitelný romantik, možná to byl jen správný timing a možná to vážně není tak špatné. Ano je pravda, že Endless Love je plná klišé a nepřináší nic nového, ale je to tak nějak v pohodě. Občas nějakou romantickou slaďárnu potřebuju a tahle mi celkem sedla.
an.velecka
an.velecka
50 bodů
Trochu lepší průměr. Donutí Vás popřemýšlet, co je to vlastně láska (Daveova chvilka poezie..) Opravdu na romantiku nejsem, ale jednou za čas dávku slz musím sníst. Remake, který bohužel na The NOTEBOOK nestačí - pro mne romantika nad romantiku a to nepočítám Titanic.