Maturita

16%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
1.5
Pěkná trapárna, nemělo to v kině co dělat ... Á, distributor Magnusfilm, to se nám asi pan Magnusek schoval za pseudonym :-( Dost se divím, co tam herečka jako Doubravová vůbec dělá a že neutekla včas. Nedalo se to dokoukat, sorry.
  • všechno špatně
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
Každej, kdo se na tomhle "filmu" podílel by měl dostat kulku do hlavy, nebo by se měl odstěhovat do cikánskýho gheta, aby zažil peklo, tohle je dokonce horší než Babovřesky a to jsem nevěděl, že to ještě jde. Nejhorší je, že to pořád probíhá, pořád mi tady ten film běží a ovladač je kurevsky daleko a já to nemůžu přepnout, hard lajf.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
Nelze hodnotit, vypadá to jako interní středoškolský film plný dobrovolných herců, který je točen pro pár přátel za pár korun.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
hp24
2 833 bodů
0.5
To si reziser dela srandu z divaku? Tahle amaterina by snad nemohla uspet ani jako studentsky film na konci 1.rocniku. Fuj!
Korben
Korben
965 bodů
0
To sem si zase jednou naběh! Čekal jsem nějakou pohodovku ve stylu Janákovejch filmů, nebo třeba aspoň Gymplu, ale tuhle amatérskou chudinku nejspíš točili ve volných víkendech na mobil! Chtít vstupné byla krádež!
  • skončilo to
  • neskončilo to dost rychle
KillyouMMO360
55 bodů
0.5
Škoda filmové pásky. Hrozný patvar plný blbosti, trapna, imbecility, fekálů a odpadků. Vlastně ve filmu není nic ale opravdu vůbec nic, co by stálo za aspoň nějaké miniaturní pozitivum. Možná tak kamera - byla ji ale škoda, mohla se využít lépe. Navíc, "Warner Bros Magnusfilm" zase ukázal, že jsou mimozemskými vyslanci, jenž mají za úkol zničit českou kinematografii.