Je prostě báječná

59%
Je prostě báječná
Plakát traileru

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm CZ)




Recenze: Je prostě báječná

Kinobox.cz
30%

Film má sice slušné obsazení a výpravu, ale jinak je dost katastrofální i z řemeslného hlediska. Obzvlášť odfláklá (na hollywoodský film) je kamera a střih, který je místy jako od Larse von Triera (uprostřed scény z polocelku jedné postavy střihneme na polocelek téže postavy z téměř stejného úhlu, ve kterém je postava v jiné poloze).


martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
5
Nějaká Isabella v pozici prostitutky vypráví novinářce svůj příběh. A my máme možnost, v komediálním ražení, se to dozvědět také. Milostný trojúhelník zase trochu jinak. V bláznivějším a užvaněnějším tempu, než by si kdo myslel. Bohužel, stala se ta věc, že vše patřičné i nepatřičné postrádá lesk a nabízí bídu. Nevraživost, naivita, ponurost a odhodlání. Hodně často se zdá, že mnozí herečtí představitelé v zájmu věci přehrávají. Tah na branku je, ale proč tak rozdivočele? Vlivem toho je dějový vývoj nepřehledný a nijak zvlášť uchopitelný. Co by mělo pobavit, se jeví směšně a ta ponurá rozdivočelost s ženskou hysterickou ukřičeností spíše vyvolává odpor. Ale jo, různé charaktery vyvolávají různé konflikty a zadostiučinění, ale když je kakofonie předností, dost málo diváků dokáže správně pochytit stav věci. Především to, co tím chtěl vlastně básník říci.

Dodatečné informace

Původní název:
She's Funny That Way (více)
  • USA Je prostě báječná
  • USA She's Funny That Way
  • USA Squirrels to the Nuts
Premiéra v ČR:
30. 4. 2015
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Tržby:
3,12 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Je prostě báječná je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch