Beyond: Two Souls

85%
Beyond: Two Souls
Plakát traileru

Hra Beyond: Two Souls představí v hlavní roli, na Oscara nominovanou herečku, Ellen Page, která bude ztvárňovat mladou ženu Jodie Holmesovou. Jodie má díky psychickému propojení s neviditelnou bytostí nadpřirozené schopnosti. Jedné z hlavních postav se ujmul rovněž Willem Dafoe. Ten zase hraje tajemného vědce pracujícího pro vládní oddělení studující paranormální aktivity. Ústředím tématem hry je spojení obou osobností v bohatém a realistickém příběhu, který vás okamžitě vtáhne do svých útrob.

V Beyond: Two Souls budou hráči procházet skrze patnáct let příběhu Jodie, v nichž zažívá nejvýraznější okamžiky svého života. Jodie bude čelit neuvěřitelným výzvám na pozadí emocionálně nabité akce, kterou jste ještě ve videohře neměli možnost spatřit. Stejně jako v předchůdci hry Heavy Rain, budete utvářet a směrovat příběh svými vlastními rozhodnutími.



Recenze: Beyond: Two Souls

Kinobox.cz
85%

Nejsem si jistý, jestli jde o budoucnost herního průmyslu. V jistém směru bych ale podobný styl viděl jako prodlouženou ruku kinematografie, protože tady už herci nejen stáli modelem, tady skutečně hrají.


Leonardo
Leonardo
368 bodů
10
Čím hloubš se člověk ponoří, o to lepší to je. Herecké výkony, hudba, scénář, všechno špičkové, připadal jsem si, že deset hodin koukám na opravdu výbornej film. Na někoho to asi bude málo hardcore hra, ale mě tahle forma interaktivního filmu (nebo jak se tomu nadává) hrozně baví. Víc takovejch her!

Dodatečné informace

Původní název:
Beyond: Two Souls (více)
  • Francie Beyond: Two Souls
  • Francie Beyond: Dos Almas
  • Francie BEYOND: Duas Almas
  • Francie За гранью: Две души
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění