Zakázané uvolnění

50%
Zakázané uvolnění
Hořká komedie Jana Hřebejka, který zfilmoval divadelní předlohu Petra Kolečka, je zasazena do prostředí hokejového baru Lapačka ležícího na samotě za městem. Do opuštěného baru přijíždí nevěsta Klára se svědkyní ženicha Ivetou, která ji unesla. Zrovna se totiž odehrává důležité utkání mezi Českem a Slovenskem a barmance Vladaně nejde televize. Trojice žen si brzy potyká a dá se do hovoru, při kterém zabředávají do choulostivých témat a na povrch vyplouvají i různé citlivé záležitosti z minulosti Kláry a Ivety. Do toho pro ženy jede ženich Štěpán se svědkem Kláry Tomášem, kteří po cestě také zjišťují, jak jsou vztahy všech zúčastněných propletené...



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Zcela zbytečné, uměle natažené, filmově nefunkční. Škoda sympatických herců, to je jediné, co mě mrzí. Odpad, město, smrt bylo někde úplně jinde, proto mě další Hřebejkův sestup na nižší úroveň i trochu překvapil, ale už mě to nějak moc neštve. Tenhle člověk prostě vyhořel, co si budeme nalhávat. Ekvivalent 77 minut prázdného plátna.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
To moje hodnocení je i dost ovlivněné tím, že jsem čekal nějakou českou romantickou blbinu, kterých je v posl měsících plno, a už vůbec jsem ani netušil, že je tohle od Hřebejka. Který je, co se týče technické stránky na tuzemské poměry pořád machr a tuhle vlastně divadelní hru převedl na fungující film mnohem líp, než napovídá místní hodnocení. Herecky paráda a některé dialogy až nechutně pravdivé.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
1
Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl.

Dodatečné informace

Původní název:
Zakázané uvolnění (více)
  • Česká republika Zakázané uvolnění
Premiéra v ČR:
5. 6. 2014
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch