Hra na hraně

60%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela dobrý film. Až na to, že se v něm jaksi nezačne dít cokoliv zajímavého. Jinak ale přetahování dvou nejméně drsných herců Hollywoodu o to, kdo z nich je drsnější, má místy humorný potenciál. Kdo vyhrál? Ani nevím... Asi plichta...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Po příjezdu do Kostariky to vypadalo pořád ještě zajímavě, ale nakonec to dostálo tomu mizernému očekávání. Ono jen fakt, že se to točí kolem karbanu nestačí. Taky to potřebuje mít spád a to téhle "Hře" chybí. Celkem zarazí i kupodivu nevýrazné ikdyž hvězdné obsazení. 4/10
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Justin Timberlake hraje studenta z Princetonu, který si snaží vydělat na studium tím, že uvrtává své spolužáky a další naivní duše do internetového pokeru. Než je sám obehrán a snaha dobrat se nápravy ho dovede až k majiteli sítě skutečných i on-line vysavačích peněz z lidí závislých na hře. Toho hraje Ben Affleck a je v té roli docela pěkně hnusnej. Ale i tak to byla dost nezáživná věc, čekala jsem víc akce z prostředí internetového hazardu a míň průměrně natočených akcí ve stylu "koho nepodplatíme, toho zmlátíme nebo předhodíme krokodýlům". Zapojení FBI tomu šťávu taky nepřidalo.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Celkem líbivá, nenáročná žánrovka ku zpříjemnění chvíle. Velmi příjemné bylo i pozorovat Gemmu Arterton, mimochodem. Jinak děj a celkově celý film není nějak originální, nebo překvapující, ale drží si svůj standart po celou dobu, a toho si cením. Timberlake&Affleck už jsou otřepaní herci, kteří nespočet krát dokázali, že umí. Jsem spokojen, prakticky se vším, na nic nemám velké výhrady, ale top úroveň to nedosahuje. 65%.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5
Ve Hře na hraně je nejlepší Ben Affleck. Myslím, že tahle věta vystihuje dokonale zoufalost celého filmu. Poker se tu skoro nehraje, a když, tak je natočen "krouživou kamerou" - hráč sedí u monitoru. Justin Timberlake jakž takž zvládá, ale moc mi do role nesedí.