Okresní přebor

84%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
10
Okresní přebor se v naších končinách řadí mezi to nejlepší co bylo natočeno. Jen škoda,že dílů nebylo pořízeno víc,protože tohle mě jen tak neomrzí a navíc ty hlášky! Já sám použiju minimálně dvě denně. Ondřej Vetchý si mě svou roli úplně získal na svou stranu a od té doby ho řadím mezí své top,protože co si budeme vykládat,jeho výkon je prostě zralý na oscara.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Z tohoto seriálu se pomalu stává kult a to se u nás moc nevidí. Ať si každý myslí o omezenosti fotbalistů z Houslic co chce ( a je to pravda ) tak když se nad to povznesete a prostě to berete, jako komediální seriál, tak Okresní přebor přináší přesně to,c oslibuje. Jsem si vědom toho, že OP osloví hlavně mužskou část populace.. podle mě se tomu ale musí zasmát i žena, která má doma fotbalistu.. nebo ne? :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nevzpomínám si, že by mě nějaký český seriál z poslední doby takhle chytl. Přebor se sice rozjíždí pomalu, ale celá série se pro mě zlomila dílem s Trojanem. Od té chvíle se z průměrného českého seriálu stal jeden z nejlepších nováckých počinů...8/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Zatím mě to docela i baví.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Po hoooodně letech se Nově něco povedlo. A to víc než skvěle. Vetchý je totální borec a nedokážu si představit jestli by se na afektovanýho nadšence fotbalu Luňáka někdo hodil víc. Rozhovory Soboty a Vetchýho jsou neuvěřitelně odrovnávající! 98%
kubas369
4 086 bodů
8
Docela nečekané rozvíření stojatých nováckých vod což jsem po Comebacku tak brzo nečekal. Prostě zlatý střed místama trapárna místama docela sranda.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Nejvtipnější tuzemský seriál, který jsem doposud viděl. Točili to lidé, kteří znají prostředí o kterém točili, nebo to aspoň tak vypadá. Skvěle obsazené začínaje O. Vetchým konče D. Novotným. Jsem rád ze tenhle seriál!
Atchyroz
3 393 bodů
10
Takže pánové, jeden po druhém... Na váhu! Nikdy mě žádný český seriál nebavil tolik jako tahle legenda od tvůrčího dua Prušinovského a Kolečka. Tvorbu téhle dvojice miluju, líbil se mi každý jejich projekt a Okresní Přebor je od nich asi to vůbec nejlepší. Všichni herci ve svých rolích perfektně sedí a jsou více než zábavní. Opravdu, co epizoda, to klenot a vůbec jsem se ani při opětovných sledováních nikdy nenudil. Vrcholem této série je epizoda "Na váhu", kterou si celou ukradl pro sebe můj oblíbený český herec Ivan Trojan. Nesmím ani zapomenout na film Poslední zápas Pepika Hnátka, který je prequelem seriálu, v žádném případě mu nedělá ostudu a je to asi jedna z nejlepších komedií, jakou česká kinematografie v posledních letech vyprodukovala. Klobouk dolů.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
FUN DINGU nahraj, FUN DINGU cejtruj...FUN DIN DUNG!! FUN DIN DUNG!!....No prostě nejlepší hlášky tenhle seriál, suprově se na to dívá, mohu jen doporučit. Oddychový seriál u kterého se nasmějete. Za mě 85%.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9.5
Nečekaně milý a nadmíru očekávání kvalitní český sportovní seriál. Na(ne)štěstí natočena pouze jedna serie a bonusový film.