Ulovit miliardáře

34%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3
Tomáš Vorel nepatří mezi mé oblíbence a tímhle filmem si své postavení u mne jen potvrdil. Není to ani tak DRZÁ komedie,jako spíš DEBILNÍ komedie. Tímto filmem jsem promrhal 90 minut života,které mi už nikdo nevrátí. Bez nápadu,příběhu a vtipu. Matonoha přehrává co mu síly stačí a ostatní herci mu zdárně sekundují.
Fingon
16 886 bodů
4
Rádobysatirická komedie s rádobystylizovanými hereckými výkony, ale všechno to vyznívá do prázdna. Skvělá kamera a nasvícení, ale jak víme, tak to zdaleka nestačí. Jo a kde sakra byl ten Leoš Mareš, co jsem ho zahlédl v titulcích?
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Další z řady zbytečných filmů, které neví, jestli být komedií nebo dramatem. Tak proto Vorel patlá oba tyto žánry dohromady a výsledek je přímo katastrofální. Více k tomu nemám co dodat. Po herecké stránce nevýrazné až na pár výjimek (Mádl, Etzler) a v některých případech až směšné, trapné (Janečková, Sedláková). Jedna jediná hvězda, kterou jsem ochoten dát, je za to minimum vtipných scén, ale aspoň něco.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Drzost, punk. úlet a kdo trochu chápe poetiku Tomáše Vorla, divadla Sklep, pak je to OK, protože za odvahu, jak Vorel přistupuje k filmům dávám nadnesených 50% na vzdory kritikům, i když pochopím, že tento film může být zatracen a nepochopen. Může mít nulu, stejně jako 100. Chvilku, dlouhou chvilku, to trvá, než člověk přistoupí na prapodivnou hru a stylizované přehrávání herců, ale pak se může člověk začít bavit, co to vlastně je. Karikatura filmu samotného? Možná se většina hodnocení bude blížit k nižší hranici a chápu to.
  • drzost a neotřelost Tomáše Vorla
  • nesnesitelné přehrávání herců, které buď spolknete, nebo ne
Kamil Fila
Kamil Fila
4 110 bodů
0
Bez příběhu, bez nápadu, bez vtipu, talentu, rytmu, tempa, čehokoli. Jen zlá a banální karikatura s myšlenkový nábojem, jaký mají frustrovaní anonymové na internetu pod články o české politice.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
4
Ty vole, nebo spíš Vorle? Já čekám nějakou černou matlaninu, a ono to je jen slaboučká komedie, o vypatlaných podnikatelech. Nestalo se snad ani jednou, že by mě Vorel něčím zklamal. Tady se jeho rukopis pořád uchoval, a pokud v tom vidíte jen "do píči, to v tom filmu nemůže ani jeden debil mluvit normálně??", tak co tu ještě děláte. Přestaňte špinit dobrý rating filmu, a radši si běžte ihned pustit nějakou ultra trapnou Sandlerovinu, až se z desatého hovna, co Sandler vysere na vaše obrazovky, neukuckáte praženou kukuřicí.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
0.5
Tohle snad ani není od pana Vorla, ne?
guestka
guestka
2 304 bodů
1
Tak Vorel by měl pochopit, že ten jeho způsob jakým točí je děsnej...
hnidopich
334 bodů
0
Pravděpodobně nejhorší český film 21. století. Vlastně to ani není film, ale audio-vizuální kupa hnoje. Scénář psal zřejmě člověk těsně po lobotomii.
samik
324 bodů
Film mě doslova nadchnul. Dobové hlášky jsou perfektní, romská komunita od té doby "vynalézavější".Tomáš Matonoha překvapil hereckým ztvárněním miliardáře, protože jsme byli zvyklí ho vidět jen v komických rolích.Ale vlastně i miliardář může být svým způsobem komická (někdy i nešťastná ) postava.