Ulovit miliardáře

34%
Ulovit miliardáře
Ředitel Spojeného privatizačního fondu Patrik Grossman chce privatizovat Komercionální banku, což se ovšem nemusí líbit všem, obzvlášť ne těm na vysokých místech. PR manažer Lehký tak dostane od vlády za úkol Grossmana znemožnit a zabránit mu v realizaci jeho plánu. Navleče tak na Grossmana napadení rómského chlapce, čehož se ihned chytí všechna média, a dokonce i jeho přítelkyně rosnička Kateřina začne mít obavy o svou kariéru. Grossman nemá dobré vyhlídky, když ho však v marihuanovém opojení napadne spásný plán...



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Tomáš Vorel nepatří mezi mé oblíbence a tímhle filmem si své postavení u mne jen potvrdil. Není to ani tak DRZÁ komedie,jako spíš DEBILNÍ komedie. Tímto filmem jsem promrhal 90 minut života,které mi už nikdo nevrátí. Bez nápadu,příběhu a vtipu. Matonoha přehrává co mu síly stačí a ostatní herci mu zdárně sekundují.
Fingon
16 886 bodů
4
Rádobysatirická komedie s rádobystylizovanými hereckými výkony, ale všechno to vyznívá do prázdna. Skvělá kamera a nasvícení, ale jak víme, tak to zdaleka nestačí. Jo a kde sakra byl ten Leoš Mareš, co jsem ho zahlédl v titulcích?
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Další z řady zbytečných filmů, které neví, jestli být komedií nebo dramatem. Tak proto Vorel patlá oba tyto žánry dohromady a výsledek je přímo katastrofální. Více k tomu nemám co dodat. Po herecké stránce nevýrazné až na pár výjimek (Mádl, Etzler) a v některých případech až směšné, trapné (Janečková, Sedláková). Jedna jediná hvězda, kterou jsem ochoten dát, je za to minimum vtipných scén, ale aspoň něco.

Dodatečné informace

Původní název:
Ulovit miliardáře (více)
  • Česká republika Ulovit miliardáře
  • Česká republika Milyarderi Avla
Premiéra v ČR:
1. 10. 2009
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch