Ošklivka Katka

16%
Ošklivka Katka
Plakát traileru

Všichni máme jistě rádi pohádky a vůbec při tom nezáleží na věku. V případě „Ošklivky Katky“ jde o moderní variaci pohádky O Popelce s tím, že děj se odehrává v módní firmě. Naše hrdinka se jmenuje Katka, pochází z pražské periferie a sociálně velmi skromných poměrů. Rodiče dali chytrou a nadanou dceru studovat, ona se jim odvděčila vynikajícími studijními výsledky, dokonce získala stipendium na zahraniční univerzitě. Potud by bylo všechno v pořádku. Jenže teď se Katka nachází v situaci, kdy by ráda našla místo odpovídající jejímu vzdělání a odborné erudici. Jenže to je problém. V dnešní době mají totiž šanci nejen chytří a studovaní lidé , ale také fyzicky přitažliví. A mezi ně Katka rozhodně nepatří. Navíc vkusně se obléknout a mít zájem o módu je něco, co ji absolutně míjí. Se svými starými brýlemi, nemožným účesem, rovnátky a nevkusným oblečením se nemůže divit, že ji všichni nazývají „ošklivkou“.

Katku to netrápí, jenže o jedno místo kvůli svému vzhledu přišla (klienti v bance si stěžovali), dalšími přijímacími pohovory neprošla. Táta je bez práce, mamince její krámek s potravinami moc nevydělává... Co s tím? Když Katka objeví v novinách inzerát na místo sekretářky největší módní firmy v zemi, vůbec neváhá. A tady začíná její neuvěřitelný příběh, který popisuje život každého člověka, který se rozhodne poprat se svými handicapy a nepřátelským prostředím. Na své cestě potká velké množství lidí, které musí přesvědčit o svých kvalitách a vnitřní kráse. A samozřejmě se setká hned v prvním díle se svým vysněným princem v podobě prezidenta módního domu. Jeho srdce nakonec získá, cesta za vysněným cílem je však dlouhá a trnitá...





Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0
Ošklivka Katka je česká verze Kolumbíjského originálu Ošklivka Betty. Nechápu proč nějakou chytrou hlavu ve vedení televizní stanice Prima napadlo,že je potřeba tuhle telenovelu přetočit,protože už původní verze je nevalné kvality. Tak či tak si to nejspíš své diváky našlo,ale já to teda nebyl.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Je to samozřejmě tak špatné jak všichni čekali. Neustálé pokusy o ultra-vtipné scény rozesmějí leda svojí ubohostí a neustálé škleby hlavní postavy jsou odporné a okoukaly se mi prakticky už v televizních spotech. Na tohle se vážně dívat nebudu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Stydím se za to, že u nás vznikají takové sračky. A je mi špatně při pomyšlení kolik lidí tyhle seriály pravidelně sleduje a uchcává z nich.

Dodatečné informace

Původní název:
Ošklivka Katka (více)
  • Česká republika Ošklivka Katka
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění